Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer του "Beauty and the Beast" είναι γεγονός και μάλιστα, κλέβει την ανάσα του θεατή, ταξιδεύοντάς τον σε χρόνια αλλοτινά, τότε που ήταν παιδί και που η Disney δεν είχε συναγωνισμό, αλλά και σ' ένα κόσμο μαγικό πλημμυρισμένο από μια απόκοσμη αγάπη.

Να θυμίσουμε πως το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο animation της Disney, ένα από τα πλέον κλασσικά της φιλμ κινουμένων σχεδίων, και πως αναμένεται να κάνει την έξοδό της στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου 2017-και μία μέρα νωρίτερα στη χώρα μας.


Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Emma Watson ως Belle, αλλά και ο Dan Stevens ως πρίγκιπας Adam.  Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του Luke Evans, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον αντιπαθητικό Gaston. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Bill Condon, ενώ στην ταινία έχουμε και ελληνική συμμετοχή, αφού το σενάριο υπογράφει μαζί με τον Condon και τον Stephen Chbosky, και ο Ελληνοαμερικανός Evan Spiliotopoulos.

Το πρώτο επίσημο trailer κυκλοφόρησε μερικές ώρες πριν και εντυπωσίασε ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα προβολής του, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός πως σε λιγότερες από 24 ώρες ξεπέρασε τις 9.000.000 προβολές.

Απολαύστε το…