Το βιβλιοπωλείο ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ανν Λέισεν


το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (17ης Νοεμβρίου 6-10, Μελίσσια).

Ανάμεσα στο παραμύθι και το όνειρο, ανάμεσα στην τρυφερότητα και τη δύναμη, η κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία μάς ταξιδεύει σε έναν κόσμο γιορτινό γεμάτο όνειρα και φαντασία.

Καπετάνιος σε αυτό το μαγικό ταξίδι η ηθοποιός-εμψυχώτρια Ειρήνη Κουμπαρούλη.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 5 ετών
___________________________________________________________________________________


Ο παιδικός σταθμός ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, το βιβλιοπωλείο MONOGRAM και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη


το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 12:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Υμηττού 17, Χολαργός).

Η συγγραφέας Κατερίνα Ανωγιαννάκη παρουσιάζει την ιστορία ενός διαφορετικού πρίγκιπα σε μια θεατρική αφήγηση του παραμυθιού, που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των παιδιών!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Για παιδιά από 3 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Δημήτρη Μπογδάνου


το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 17:30μ.μ., στο βιβλιοπωλείο IANOS (Αριστοτέλους 7), στη Θεσσαλονίκη.

Μια ιστορία με ένα εκτυφλωτικό φως, έναν ιπτάμενο επισκέπτη, ένα σκουριασμένο τρίγωνο που ακουγόταν υπέροχα… «Πφφφ, μα τι χαζομάρες είναι όλα αυτά;» ίσως πει κάποιος. Έτσι είπε κι ένα μικρό κορίτσι, όμως αργότερα κατάλαβε πόσο λάθος έκανε.

Ελάτε να ακούσετε κι εσείς την ιστορία της μικρής Αθηνάς, γιατί τελικά είναι ωραίο να πιστεύεις στα θαύματα!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 5 ετών
___________________________________________________________________________________


To βιβλιοπωλείο Βιβλίο…ιδέες και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αφορμή τα βιβλία STAR WARS που είναι βασισμένα στην πιο διάσημη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Πλανήτης Echmion 17, ένας πλανήτης απομακρυσμένη φυλακή για τους εχθρούς της Κακής Αυτοκρατορίας. Οι παίκτες, κρατούμενοί της, κατέχουν τη Δύναμη μέσα τους. Ευαίσθητοι σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα προσπαθήσουν να απελευθερωθούν από τα δεσμά της, αναγνωρίζοντας και χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τις δυνάμεις τους. Αρωγός σε αυτή τους την προσπάθεια ένα φάντασμα της Δύναμης, ένας θρυλικός Τζεντάι που τους καθοδηγεί.

Η ομάδα Gamecraft σάς περιμένει το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 12.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Βιβλίο…ιδέες (Στρατηγού Σαράφη 67, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη).

Για παιδιά από 7 ετών
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!