Σχολή σύγχρονων εκπαιδευτικών
Για εκπαιδευτικούς που γηράσκουν αεί διδασκόμενοι

Ένας κύκλος βιωματικών εργαστηρίων που βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να βελτιώσουν το έργο τους και να επιτύχουν αρμονική συνεργασία με τους μαθητές και τους γονείς τους.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «Με χτυπάνε στο σχολείο, με “χτυπάνε” στο διαδίκτυο: Προστατεύοντας τα παιδιά σε ζητήματα διαδικτυακού εκφοβισμού» την Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017, στις 18.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Η πρόληψη αποτελεί τη βασική μέθοδο αντιμετώπισης του σχολικού καθώς και του διαδικτυακού εκφοβισμού. Οι δύο μορφές εκφοβισμού συγχέονται, ωστόσο υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στον τρόπο που εκδηλώνονται και εμπλέκονται οι μαθητές εντός και εκτός σχολείου. Στόχος του συγκεκριμένου εργαστηρίου αποτελεί η έγκυρη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε ό,τι αφορά τον διαδικτυακό εκφοβισμό καθώς και η παρουσίαση ενδεδειγμένων πρακτικών για τους τρόπους διαχείρισης των φαινομένων τόσο από την πλευρά των ίδιων μέσα στην τάξη όσο και από την πλευρά του σχολικού συστήματος.

Με εισηγήτρια τη Λέκτορα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Παναγιώτα Δημητροπούλου.

Κόστος: 18€ για κάθε εργαστήριο
Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες.
Με την ολοκλήρωση κάθε συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης επιμορφωτικού σεμιναρίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΩΡΕΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr