Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια συζήτηση με αφορμή τη βιογραφία του Γιάννη Α. Μάζη


την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στις 20.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο Δημήτρης Π. Σωτηρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας-αρχισυντάκτης της ΝΕΑΣ ΕΣΤΙΑΣ, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ιστορικός (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο), και ο Γιάννης Κουτσομύτης, σκηνοθέτης-αρθρογράφος, επιχειρούν να φωτίσουν την προσωπικότητα και τη σκέψη του ορμητικού αυτού πολιτικού και ιδιόρρυθμου διανοούμενου.
___________________________________________________________________________________


Οι συγγραφείς Χίλντα Παπαδημητρίου και Ευτυχία Γιαννάκη γράφουν μαζί και παρουσιάζουν στο κοινό μια ανέκδοτη αστυνομική ιστορία, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στις 20.00μ.μ., στον ατμοσφαιρικό χώρο του Τρένου στο Ρουφ (Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, Λ. Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως, Αθήνα).

Δεν θα αποκαλύψουν όμως το τέλος της. Οι θεατές θα κληθούν να βρουν τον δολοφόνο και τον μηχανισμό που οδηγεί σε αυτόν. Συντονίζει η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Έλενα Χουζούρη.

Από τις εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν διά χειρός Χίλντας Παπαδημητρίου οι περιπέτειες του αστυνόμου Χάρη Νικολόπουλου: Για μια χούφτα βινύλια, Έχουνε όλοι κακούς σκοπούς, Η συχνότητα του θανάτου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων μυστηρίου που διοργανώνουν τον Μάρτιο το ηλεκτρονικό περιοδικό Ο Αναγνώστης (www.oanagnostis.gr) και Το Τρένο στο Ρουφ.