Ο βραβευμένος Γερμανός συγγραφέας Ίνγκο Ζίγκνερ, συντροφιά με τον διάσημο μικρό δράκο του, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου!

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο, 01 Απριλίου 2017, στις 11.00π.μ., στο Goethe-Institut Athen (Ομήρου 14-16, Αθήνα), για να γνωρίσετε τον μικρό δράκο Καρύδα, τη Ματίλντα, τον Όσκαρ, τον Γιουβαρλά και την υπόλοιπη παρέα!

Ο Ίνγκο Ζίγκνερ θα ανέβει στη σκηνή, θα σχεδιάσει και θα αφηγηθεί μερικές από τις παράξενες περιπέτειες του μικρού ζωηρού δράκου. Αν είστε γενναίοι και σας αρέσει η περιπέτεια, βάλτε άνετα ρούχα, γερά παπούτσια και το σακίδιο στην πλάτη και ελάτε να φτάσουμε από το σχολείο του δράκου Καρύδα στη ζούγκλα, στην προϊστορία, στο διάστημα, ακόμα και στη χαμένη Ατλαντίδα!

Την εκδήλωση διοργανώνουν το GOETHE-INSTITUT ATHEN και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Θα υπάρχει διερμηνεία από τα γερμανικά στα ελληνικά.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 5 ετών
Είσοδος ελεύθερη
Δείτε ΕΔΩ όλα τα βιβλία της αγαπημένης σας σειράς «Ο μικρός δράκος Καρύδας» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο MONOGRAM και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά

και

το Σάββατο, 01 Απριλίου 2017, στις 12:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Δημοκρατίας 47, Μελίσσια).

Παιδιά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να εξιχνιάσουμε δύο σοβαρότατες υποθέσεις: Να ανακαλύψουμε ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή και να καταλάβουμε τι δουλειά έχει ένα φτυάρι στον Άρη. Όλοι μαζί θα μεταμορφωθούμε σε παπάκια και θα απολαύσουμε ένα ταξίδι στον Μισισιπή ώσπου ένα απρόοπτο γεγονός θα μετατρέψει το ήσυχο ταξίδι σε ξεκαρδιστική περιπέτεια! Στη συνέχεια, θα γίνουμε Αρειανοί, παίζοντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με εικόνες, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό το περίεργο αντικείμενο στον πλανήτη μας, πώς βρέθηκε εκεί και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά με ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο BOOKS AND TOYS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Λίνας Μουσιώνη


το Σάββατο, 01 Απριλίου 2017, στη 13.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 45, Εύοσμος), στη Θεσσαλονίκη.

Αν είσαι αμαζόνα και δεν έχεις άλογο Αν είσαι ιππότης και δεν έχεις σπαθί Αν είσαι μάγος ή μάγισσα και δεν έχεις ραβδί Ή αν είσαι μόνο ένα χαρούμενο παιδί Φόρεσε τη φαντασία σου και έλα να γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη θα είναι κοντά μας με εικαστικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

Με τη συμμετοχή μαθητών των εκπαιδευτηρίων ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Για παιδιά από 6 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ