Γιατί μας αρέσει
το «ΛΙΓΗ ΖΩΗ» της Hanya Yanagihara

Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, το βιβλίο της Hanya Yanagihara με τίτλο Λίγη ζωή προσαρτά αδιάλειπτα στους κόλπους των φανατικών του αναγνωστών όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου που το διαβάζει.

Για τη λατρεία στους ήρωες και την τεράστια απήχηση του βιβλίου θα συζητήσουν με το κοινό την Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017, στις 19:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, οι δημοσιογράφοι της LIFO Αλέξανδρος Διακοσάββας, Βασίλης Καψάσκης και Γιάννης Πανταζόπουλος, καθώς και ο δικηγόρος και blogger (Proust & Kraken) Νίκος Γρηγοριάδης, ανταλλάσσοντας απόψεις για όλα όσα τους άρεσαν. Συντονίζει η συγγραφέας και μεταφράστρια του βιβλίου Μαρία Ξυλούρη.

Όποιος πιάνει στα χέρια του τη Λίγη ζωή, δεν υπάρχει περίπτωση να την εγκαταλείψει προτού φτάσει στην τελευταία σελίδα και οι σχεδόν 900 σελίδες της σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εμπόδιο. Ακόμα όμως και όταν η ιεροτελεστία της ανάγνωσης λάβει τέλος, οι ήρωες του βιβλίου δύσκολα ξεχνιούνται κι εξακολουθούν να τριβελίζουν το νου του αναγνώστη για πολύ καιρό ακόμα. Οι περισσότεροι αναγνώστες του βιβλίου ομολογούν ότι δυσκολεύονται να αφήσουν τους ήρωες του βιβλίου πίσω και θα ήθελαν, με κάποιο τρόπο, να τους ξανασυναντήσουν.