Personal shopper - Personal shopper: Η βοηθός
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η Maureen είναι μια Αμερικάνα στο Παρίσι, η οποία βγάζει τα προς το ζην κάνοντας τα ψώνια της Kyra, μιας διάσημης. Η Maureen, όμως, ίσως έχει και την ψυχική δύναμη να επικοινωνεί με τα πνεύματα, όπως ο δίδυμος αδελφός της, Louis, ο οποίος πέθανε μόλις πρόσφατα. Σύντομα, θα αρχίσει να λαμβάνει ασαφή μηνύματα από μια άγνωστη πηγή.



Norm of the North - Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Για τον Norm, μια πολική αρκούδα, ένα είναι το σύνθημα: στην Αρκτική δεν χωράνε τουρίστες. Έλα όμως που ένας μανιακός μηχανικός απειλεί να χτίσει ένα λουξ ξενοδοχείο ακριβώς στην αυλή του Norm. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο αρκούδος ξεκινάει για Νέα Υόρκη, για να σταματήσει το κακό. Έχοντας στο πλάι του μια παρέα από τρωκτικά, ο Norm βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης κρίσης ταυτότητας.



The 9th life of Louis Drax - Η 9η ζωή του Λουί Ντραξ
Θρίλερ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Αφού επιβιώνει από εννιά παραλίγο θανατηφόρα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της άτυχης ζωής του, ο Louis Drax πέφτει από έναν απόκρημνο λόφο στα ένατα γενέθλια του. Καθώς η αστυνομία ερευνά τα αίτια της παραλίγο θανατηφόρας πτώσης του και το ποιόν του βίαιου πατέρα του, Πίτερ, ο αναγνωρισμένος νευρολόγος Δρ Allan Pascal χρησιμοποιεί ανορθόδοξες τεχνικές για να διεισδύσει στο ασυνείδητο του παιδιού, και να ανακαλύψει τα αίτια που τον έχουν οδηγήσει σε όλα αυτά. Αλλά καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα μυστήρια του Λούις, ο γιατρός βρίσκεται ερωτευμένος με τη μητέρα του παιδιού, τη Natalie. Κι ενώ νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως, μια σοκαριστική αποκάλυψη αλλάζει τη μοίρα του Louis Drax και όλων όσων βρίσκονται γύρω του.



Les innocentes - Η ενοχή των αθώων
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Πολωνία, Χειμώνας του 1945. Η Mathilde Beaulieu είναι μια νεαρή δόκιμη νοσηλεύτρια που εργάζεται σε παρακλάδι του Ερυθρού Σταυρού. Αποστολή τους είναι να βρουν, να φροντίσουν και να βοηθήσουν να επαναπατριστούν Γάλλοι επιζήσαντες από γερμανικά στρατόπεδα του πολέμου. Μία ημέρα, μια Πολωνή καλόγρια καταφτάνει στο νοσοκομείο. Με πολύ φτωχά γαλλικά, παρακαλεί τη Mathilde να την ακολουθήσει στη μονή της, δίπλα από το νοσοκομείο. Η κοπέλα πράγματι θα την ακολουθήσει και η πίστη της θα δοκιμαστεί όταν ανακαλύπτει την προχωρημένη εγκυμοσύνη που βρίσκονται οι περισσότερες μοναχές.



Le petit locataire - Μαμά ξανά
Κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Υπάρχει μονάχα ένα πράγμα που η Nicole, η οποία πλησιάζει σύντομα τα πενήντα, θα ήθελε αληθινά να γλυτώσει, κι αυτό αφορά τα συμπτώματα που έχουν καταστρέψει τη ζωή της και μπορεί να μην έχουν σχέση με εμμηνόπαυση, αλλά αληθινή εγκυμοσύνη. Ως ακρογωνιαίος λίθος μιας κάπως ανεξέλεγκτης οικογένειας, η Nicole πρέπει πρώτα να χωνέψει το μεγάλο νέο, μετά να το ανακοινώσει στους άλλους και όλοι μαζί να πάρουν μια απόφαση. Το κάθε μέλος της οικογένειας έχει από μια ξεχωριστή ιδέα περί του τι θα έπρεπε να συμβεί, αλλά η Nicole πρόκειται να αποφασίσει για πρώτη φορά αυτή το τι θέλει να κάνει με τη ζωή της.



Little men - Μικροί κύριοι
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Καλοκαίρι στο Μπρούκλιν. Οι γονείς του Jake έχουν μόλις μετακομίσει στο νέο τους σπίτι, το οποίο άνηκε στον παππού του. Η μητέρα του Tony νοικιάζει το μαγαζί ακριβώς από κάτω τους εδώ και μια ζωή, πλέον από τους γονείς του Jake. Τα δύο 13χρονα αγόρια γρήγορα βρίσκουν κοινά σημεία, τόσο στις τέχνες και τα βιντεοπαιχνίδια, όσο και τα κορίτσια. Μαζί, έχουν το όνειρο να μεταφερθούν το Φθινόπωρο στο αναγνωρισμένο γυμνάσιο Λα Γκάρντια. Οι δυο τους είναι σύμμαχοι κι επί των μεγαλύτερων παιδιών της γειτονιάς, όσο και στις διαφορές που έχουν με το νοίκι οι γονείς τους. Προσπαθώντας να αντεπεξέλθουν στις επιδράσεις που έχουν οι ενήλικοι πάνω στη φιλία τους, αποφασίζουν να παρατάξουν μια διαμαρτυρία.



King Arthur: Legend of the sword - Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού
Φαντασίας
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ο νεαρός Arthur τρέχει στα σκοτεινά σοκάκια του Λοντόνιουμ με την παρέα του, χωρίς να γνωρίζει για την αριστοκρατική του καταγωγή, μέχρι που αρπάζει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τότε, ωριμάζει και γίνεται κομμάτι της αντίστασης, στην οποία συμμετέχει μια αινιγματική γυναίκα με το όνομα Guinevere, και πρέπει να γίνει δάσκαλος στην ξιφομαχία, να παλέψει με τους δαίμονες του, αλλά και να ενώσει τον λαό του κατά του τυράννου Vortigern. Αυτός ο άντρας κάποτε σκότωσε τους γονείς του και έκλεψε από τον Arthur το στέμμα για να γίνει βασιλιάς.