The zookeeper's wife - Η γυναίκα του ζωολογικού κήπου
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Πολωνία, 1939. Η Antonina Zabinski και ο σύζυγος της, Δρ Jan Zabinski, διευθύνουν τον ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, με το προσόν αυτού προς τη διαχείριση και αυτής προς τη φροντίδα. Όταν στη χώρα εισβάλουν οι ναζί, το ζευγάρι αναγκάζεται να αναφερθεί στον νέο επικεφαλής ζωολόγο του τρίτου ράιχ, τον Lutz Heck. Για να αντεπιτεθούν με τους δικούς τους όρους, οι Zabinski μυστικά αρχίζουν να συνεργάζονται με την αντίσταση, και να κατεργάζονται σχέδια για σώζουν ζωές από το Γκέτο της Βαρσοβίας, με την Antonina να βάζει σε ρίσκο τόσο τη ζωής της, όσο και αυτή των παιδιών τους.



Rough night - Πάρτι γυναικών
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Πέντε κολλητές από το κολέγιο βρίσκονται ξανά μετά από δέκα χρόνια για ένα τρελό σαββατοκύριακο μπάτσελορ στο Μαϊάμι. Το άγριο τους πάρτι παίρνει όμως μια σκοτεινή στροφή, όταν από ατύχημα σκοτώνουν έναν στρίπερ. Διαμέσου της τρέλας στην προσπάθεια να το συγκαλύψουν, καταλήγουν να έρθουν η μια στην άλλη τόσο κοντά όσο ποτέ.



L' ora legale - Τα παράπονα στον Δήμαρχο
Σάτιρα
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Το Πιετραπάρε, ένα χωριό της Σικελίας, μετράει τις πληγές του από την ανομία. Ως λύση βλέπουν τις εκλογές για την ανάδειξη ενός τίμιου δημάρχου και αυτός; Που βγαίνει υπόσχεται νόμο και τάξη στην περιοχή. Αλλά η διαφθορά είναι τόσο βαθιά, που και ο νέος δήμαρχος θα αρχίσει να παίζει με τους παλιούς κανόνες.



Tarde para la ira - Η οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Jose είναι ένας ήσυχος άνθρωπος που κρατάει τον εαυτό του για τον εαυτό του. Συχνός πελάτης στο μπαρ του Juanjo ο οποίος, όπως και η φιλική του σύζυγος, η Pili, τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο. Ο Jose δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την αδελφή του Juanjo, την Anna. Το πρόβλημα είναι ότι η Anna έχει ήδη σύντροφο, τον Κούρο, οποίος επιστρέφει στην πόλη μετά από οχτώ χρόνια στη φυλακή για μια αποτυχημένη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο. Η απελευθέρωση του θα φέρει τα πάνω-κάτω στους πάντες.



C' est quoi cette famille?! - Οδηγός οικογενειακής επιβίωσης
Κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο Bastien είναι ένα 13χρονο μοναχοπαίδι. Ή σχεδόν μοναχοπαίδι… Τα πολλά διαζύγια και οι νέες σχέσεις των γονιών του έχουν χαρίσει στον Bastien έξι ετεροθαλή αδέλφια. Αυτό σημαίνει πολλές μαμάδες, πολλοί μπαμπάδες και πολλά υπνοδωμάτια, όπου τα παιδιά μένουν για μερικές μέρες μέχρι να πάνε στο επόμενο σπίτι. Τα παιδιά έχουν δώσει το παρατσούκλι «χελώνες» στους εαυτούς τους, γιατί κουβαλάνε πάντα τα πράγματά τους σε έναν σάκο. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο Bastien αποφασίζει ότι όλα τα παιδιά θα μείνουν σε ένα σπίτι και οι μεγάλοι θα είναι αυτοί που θα πρέπει να μετακινούνται συνεχώς.