Απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο 41χρονος τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.
Ο Chester (που ως παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και είχε αναφερθεί παλιότερα σε σκέψεις αυτοκτονίας για το λόγο αυτό) έδινε για χρόνια μάχη και με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει έξι παιδιά.
Ήταν στενός φίλος του Chris Cornell, του βασικού τραγουδιστή των Soundgarden και των Audioslave, που αυτοκτόνησε πριν δύο μήνες, τον Μάιο -δια απαγχονισμού και αυτός-, πάσχοντας από κατάθλιψη αλλά και έχοντας πρόβλημα κατάχρησης ουσιών - παιδί αλκοολικών ο Cornell, έκανε χρήση από τα 12.
Μαζί με τον κιθαρίστα των Linkin Park, Brad Delson, είχαν παίξει το τραγούδι του Leonard Cohen «Hallelujah» για τον κόσμο που είχε παραβρεθεί στην κηδεία του Chris Cornell. Ο Chester του είχε γράψει μια ανοιχτή επιστολή την ημέρα που έγινε γνωστή η αυτοκτονία του. Αξίζει ν' αναφέρουμε πως σαν χθες, ο Cornell, θα έκλεινε τα 53 του χρόνια, αν βρισκόταν ακόμα εν ζωή, αφού ήταν η μέρα των γενεθλίων του.

Και όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «In the end» των Linkin Park… «You tried so hard and got so far but in the end it doesn’t even matter». Rest in Peace Chester Bennington!