ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ
Η αφίσα και το τρέιλερ του «Χιονάνθρωπου» είναι γεγονός
και μας έχουν ήδη ξεσηκώσει

Βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού κι όμως χιόνισε. Το μοναδικό αυτό φαινόμενο δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στον πραγματικό κόσμο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αμέσως κατακλύστηκαν από σχόλια καθώς ακολούθησε χιονοστιβάδα θαυμασμού και λατρείας. Προτού νομίσετε ότι μας χτύπησε η ζέστη στο κεφάλι, θα γίνουμε σαφέστεροι.
Αυτή την εβδομάδα είδαν το φως της δημοσιότητας η αφίσα και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Ο χιονάνθρωπος που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές σκοτεινές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου 2017 από τη UIP Greece. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Jο Nesbo (στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μετάφραση Γωγώς Αρβανίτη – κυκλοφορεί και σε pocket) και τον κεντρικό ρόλο του επιθεωρητή Χάρι Χόλε αναλαμβάνει να ενσαρκώσει ο διάσημος ηθοποιός Michael Fassbender.
Σε σκηνοθεσία του σουηδού Tomas Alfredson (Και ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι, Άσε το κακό να μπει) και με τον Martin Scorsese να συμμετέχει στην παραγωγή, η ταινία φαίνεται πολλά υποσχόμενη και αποτελεί την καλύτερη είδηση για το φθινόπωρο που έρχεται για τους εκατομμύρια φαν του Jo Nesbo και του Χάρι Χόλε. Πρωταγωνιστούν ακόμα η Rebecca Ferguson, η Chloë Sevigny και ο Val Kilmer.
Απολαύστε ΕΔΩ το τρέιλερ που μας έχει ήδη απογειώσει.

Αν και η υπόθεση είναι γνωστή σε όλους, παρακάτω θα βρείτε λίγα λόγια για το βιβλίο για να φρεσκάρουμε τη μνήμη των πιο ξεχασιάρηδων:
Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.
Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.
Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση κι άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία του Jo Nesbo που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.