The son of Bigfoot - Ο γιος του Μεγαλοπατούσα
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο νεαρός Adam ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Bigfoot! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τη HairCo, μία εταιρεία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με τον γιο του και μαζί να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.



The hitman's bodyguard - Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή
Κωμική περιπέτεια
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο σπουδαιότερος πράκτορας προστασίας έχει έναν νέο πελάτη: έναν επί πληρωμή εκτελεστή. Οι δυο τους βρίσκονται στην αντίθετα πλευρά της σφαίρας για πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, πρέπει να γίνουν ομάδα και έχουν μονάχα 24 ώρες για να φτάσουν στη Χάγη και να ρίξουν, για τα καλά, έναν δολοφονικό δικτάτορα.



Baby driver
Δράσης
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ο Baby έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο να είναι ο οδηγός για διαφυγή από ληστείες. Το ταλέντο του είναι συνυφασμένο με το προσωπικό του σάουντρακ που τον κάνει τον καλύτερο στην πιάτσα. Αλλά όταν εξαναγκάζεται να εργαστεί για τον Doc, ένα αφεντικό του εγκλήματος, πρέπει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη μουσική του, όταν μια καταδικασμένη ληστεία απειλεί τη ζωή, την αγάπη και την ελευθερία του.



La fille de brest - 150 mg
Δραματική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Σε ένα νοσοκομείο στη Βρέστη, μια πνευμονολόγος, η Irene Frachon, ανακαλύπτει ότι ανεξήγητοι θάνατοι ασθενών συνδέονται με τη λήψη του Mediator, ενός φαρμάκου που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι ξεδιπλώνει μια σύγχρονη ιστορία Δαυίδ και Γολιάθ από το ξεκίνημα της σαν μια απόρρητη υπόθεση, έως την ανακάλυψη της από τα φρενήρη Μ.Μ.Ε. και την κορύφωση της αναζητώντας την αλήθεια.



Planetarium - Πλανητάριο
Εποχής
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Παρίσι, τέλη δεκαετίας του 1930. Η Laura και η Kate Barlow είναι δύο αδελφές μάντισσες, που μόλις τελείωσαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Κουρασμένες από την τουρνέ και αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό νέων πρακτικών, συναντούν τον Andre Korben, έναν μεγάλο παραγωγό του κινηματογράφου. Αυτός είναι ένας οραματιστής, ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου στούντιο στη Γαλλία, χρησιμοποιώντας τεχνικές από τις Η.Π.Α. Από πάθος να δοκιμάσει τον σκεπτικισμό του, αλλά κι από περιέργεια, καλεί τις δύο αδελφές για μια ιδιωτική σεάνς. Το αποτέλεσμα της θα φέρει τον κόσμο του τα άνω κάτω. Έτσι, με τη σκέψη πως το σινεμά πρέπει να εξελιχθεί μέσω την πρωτοτυπίας, αποφασίζει να γυρίσει την πρώτη αυθεντική ταινία με φαντάσματα. Αλλά η Laura σύντομα θα αντιληφθεί πως ο Korben έχει άλλα, πιο μυστικά σχέδια για αυτές. Οι τρεις τους καταλήγουν να γίνουν μια περίεργη οικογένεια με ολοένα και πιο αμήχανες σχέσεις.



Incerta gloria - Αβέβαιος θρίαμβος
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ισπανία, 1937, εμφύλιος πόλεμος. Ο Lluis είναι ένας στρατιώτης, ένας μοναχικός άντρας που δεν πιστεύει στον πόλεμο στον οποίο και πολεμάει. Καθώς έχει τοποθετηθεί σε ένα ανενεργό πόστο, ερωτεύεται την Carlana, μια απατεώνισσα χήρα που έχει δίψα μονάχα για εξουσία. Η Carlana τον εξαπατά και του ποδοπατά την αξιοπρέπεια, οδηγώντας τον σε ένα σύμπλεγμα πάθους, προδοσίας και εξευτελισμού, που θα έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο σε αυτόν, όσο και σε όσους εμπλέκονται.



Atomic blonde
Κατασκοπική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Βερολίνο, αυγές της πτώσης του τοίχους. Η Lorraine Broughton, μια από τις πλέον δυναμικές κατασκόπους της βρετανικής MI6, τοποθετείται στη γερμανική πρωτεύουσα για να εξολοθρεύσει το αδίστακτο κύκλωμα κατασκοπίας που μόλις σκότωσε έναν πράκτορα για άγνωστα αίτια. Εκεί θα συνεργαστεί με τον τομεάρχη David Percival και οι δυο τους θα σχηματίσουν μια δύσβατη συμμαχία, εξαπολύοντας όλες τις ικανότατες τους ενάντια σε μια απειλή από την οποία κινδυνεύει ολόκληρο το δίκτυο πρακτόρων του δυτικού κόσμου.