It - Το Αυτό
Τρόμου
Διάρκεια: 135'

Η περίληψη:
Φθινόπωρο, 1989. Στη μικρή πόλη του Ντέρι, τα ντόπια παιδιά εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο, αφήνοντας πίσω κομμένα μέλη του σώματος τους. Σε ένα μέρος που είναι γνωστό ως «ερημιές», μια ομάδα επτά παιδιών ενώνονται μέσω της τρομακτικής και παράξενης επαφής τους με έναν κλόουν, τον Pennywise. Την ομάδα ενώνει ο Bill Denbrough που έχει προσωπική βεντέτα με τον κλόουν, αφού το πρώτο θύμα ήταν ο μικρός του αδελφός. Τα χρόνια περνούν και 27 έτη μετά την τελευταία εμφάνιση του Pennywise, η ομάδα ανασυγκροτείται, αφήνοντας πίσω τους τις επιτυχημένες δουλειές τους, επειδή Αυτό έχει επιστρέψει και παιδιά αρχίζουν πάλι να εξαφανίζονται. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι έχουν ξεχάσει το τι συνέβη τότε και είναι στο χέρι της ομάδας να ανανεώσει τις μνήμες τους, να βρει τον τρόπο που μπορεί να σκοτώνεται ο κλόουν και να μείνουν ζωντανοί ως το τέλος.



American Assassin - American Assassin: Η εκδίκηση
Δράσης
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Καιρό πριν ξεκινήσει να κυνηγάει τρομοκράτες, ο Mitch Rapp ήταν ένας χαρισματικός κολεγιακός αριστούχος και αθλητής. Τότε τον χτύπησε η τραγωδία, όταν η κοπέλα του σκοτώνεται από τρομοκράτες, και ο Rapp βρήκε διέξοδο στο να καταταχτεί στο πλέον επίλεκτο πρόγραμμα επιχειρήσεων της χώρας. Αφού ολοκληρώνει την εκπαίδευση, στην οποία μαθαίνει εκείνες τις τεχνικές που του επιτρέπουν να δολοφονεί τον πιο επικίνδυνους εχθρούς, εντός κι εκτός χώρας, είναι πλέον ένας αναγεννημένος άνθρωπος με αποστολή την τιμωρία.



Moka - Η γυναίκα με τη Μερσεντές
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Εφοδιασμένη με λιγοστά ρούχα, ελάχιστα χρήματα και ένα όπλο, η Diane αναχωρεί για τον Εβιάν. Το μόνο που έχει κατά νου ως εμμονή, είναι να βρει τον οδηγό της μόκα χρώματος Μερσεντές που πάτησε τον γιο της και αντέστρεψε για πάντα την πορεία των πάντων της. Αλλά το μονοπάτι της αλήθειας αποδεικνύεται πιο περίπλοκο από ό,τι φαίνονταν. Η Diane ανακαλύπτει ότι πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με μια άλλη γυναίκα, τόσο αγαπημένη, όσο και μυστηριώδη.



120 battements par minute - 120 χτύποι το λεπτό
Δραματική
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Παρίσι, αρχές δεκαετίας 1990. Μια ομάδα νεαρών ακτιβιστών προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη θεραπεία ενάντια σε μια άγνωστη, όσο και θανατηφόρα ασθένεια. Ο στόχος τους είναι τα φαρμακευτικά εργαστήρια που ενδεχόμενα περιέχουν κάποιες μορφές θεραπείας, μαζί με σύνθετες άμεσες ενέργειες, πάντα υπό την ελπίδα να σώσουν ζωές αυτής και των επόμενων γενεών.



Ray - Παράδεισος
Πολεμικό δράμα
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Τελευταίες ημέρες του Β` Παγκοσμίου Πολέμου. Τρεις άνθρωποι διασταυρώνουν τους δρόμους τους: η Olga, μια Ρωσίδα αριστοκράτισσα που έχει μεταναστεύει στη Γαλλία και συμμετέχει στη γαλλική αντίσταση, ο Jules, ένας Γάλλος συνεργάτης των Γερμανών, και ο Helmut, ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός των SS. Ο Olga συλλαμβάνεται σε επιδρομή, επειδή έκρυβε μικρά Εβραιόπουλα. Η υπόθεση της πέφτει στα χέρια του Jules, ο οποίος ελκύεται από αυτήν και της υπόσχεται να είναι «μαλακός» αν κοιμηθεί μαζί του. Έπειτα, η Olga βρίσκεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου συναντά εκ νέου τον Helmut, ο οποίος ήταν κάποτε ερωτευμένος μαζί της και ακόμα τρέφει συναισθήματα.



Porto - Πόρτο
Ερωτική
Διάρκεια: 75'

Η περίληψη:
Ο Jake και η Mati είναι δύο νέοι σε ξένη πόλη, το λιμάνι Πόρτο στα βόρεια της Πορτογαλίας, οι οποίο κάποτε είχαν μια σύντομη επαφή. Ένα μυστήριο παραμένει στις στιγμές που μοιράζονται, και αναζητώντας τις μνήμες, απελευθερώνουν τα έγκατα μιας νύχτας, δίχως αναστολές από τις συνέπειες του χρόνου.