Παλεύοντας με τα κύματα
Βοηθώντας τα παιδιά με τη μελέτη στο σπίτι
Ημερίδα για γονείς σε συνεργασία με το περιοδικό ΤΑΛΚ

Με αφορμή τα νέα εκπαιδευτικά βοηθήματα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που έχουν στόχο να διευκολύνουν τους μαθητές τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην καθημερινή τους μελέτη, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα, εύκολα και γρήγορα για τα επαναληπτικά διαγωνίσματα, διοργανώνεται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία με το περιοδικό ΤΑΛΚ ημερίδα με τίτλο «Παλεύοντας με τα κύματα: Βοηθώντας τα παιδιά με τη μελέτη στο σπίτι», την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Για το πώς θα προσφέρουμε στα παιδιά μας βοήθεια ώστε να ξεκλειδώσουν τα μυστικά της επιτυχίας και πώς θα τους ενθαρρύνουμε να είναι επιμελείς και παραγωγικοί θα συνομιλήσουν ο Δρ Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών, οι εκπαιδευτικοί Μαρία Γονιδάκη, Γιάννης και Δημήτρης Παπαθανασίου και η κλινική ψυχολόγος-αναλυτική ψυχοθεραπεύτρια Σουζάνα Παπαφάγου. Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Πελιώ Παπαδιά.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ημερίδα είναι η αγορά ενός εκπαιδευτικού βοηθήματος Δημοτικού ή Γυμνασίου ελάχιστης αξίας 8€ από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr