Wonder wheel
Εποχής
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Κόνι Άιλαντ, δεκαετία του 1950. Ένας ναυαγοσώστης αφηγείται μια ιστορία που ίσως έχει φιλτραριστεί μέσω της ζωηρής φαντασίας του. Ένας μεσήλικας χειριστής καρουζέλ, ο Humpty, και η καταπονημένη του σύζυγος Ginny δέχονται την επίσκεψη της αποξενωμένης τους κόρης Καρολίνα. Αλλά αυτό θα γίνει η αφετηρία να χτιστούν σιγά-σιγά περιπλοκές ανάμεσα στις σχέσεις τους. Γιατί η Ginny έχει ερωτευτεί τον ναυαγοσώστη, τον Mickey, και τα μάτια της Καρολίνα δεν θα αργήσουν κι αυτά να πέσουν πάνω του.



Ο θησαυρός
Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η προσφάτως χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη που της άφησε ο μακαρίτης. Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, τη Λουκία, σκαρφίζονται ένα τέχνασμα και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει έναν θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης, επί σαρανταετία ερωτευμένος με τη Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την ιταλίδα γυναίκα του. Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του Μητσάκου Παρασχάκη, τοκογλύφου και μαφιόζου που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστερο resort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο. Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη μικρή κοινότητα της περιοχής.



Ma vie de Courgette - Εγώ, ο Κολοκυθάκης
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 66'

Η περίληψη:
Το Courgette (κολοκυθάκι) είναι ένα ιντριγκαδόρικο παρατσούκλι για 9χρονο αγόρι. Παρόλα αυτά, η μοναδική του ιστορία είναι παραδόξως παγκόσμιας σημασίας. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Courgette γίνεται φίλος με έναν αστυνομικό, τον Raymond, που τον συντροφεύει στο ορφανοτροφείο, γεμάτο και με άλλα ορφανά στην ηλικία του. Αρχικά παλεύει να βρει τη θέση του σε αυτό το περίεργο και κάποιες φορές εχθρικό περιβάλλον. Αλλά με τη βοήθεια του Raymond και των νέων του φίλων, ο Courgette αρχίζει να μαθαίνει την εμπιστοσύνη, βρίσκει την αληθινή αγάπη, αλλά κι ένα καινούργιο σπίτι.



A bad moms Christmas - Μαμάδες με κακή διαγωγή: Χριστούγεννα εκτός ελέγχου
Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η Amy, η Carla και η Kiki, οι τρεις φίλες που ξεπέρασαν τα όρια τους όταν δεν έβρισκαν την εκτίμηση που ήθελαν, επαναστατούν τώρα ενάντια στις δυσκολίες της ανώτερης πρόκλησης για τις μαμάδες: τα Χριστούγεννα. Και αν δεν είναι δα δύσκολο να φτιάξεις τις τέλειες γιορτές για την οικογένεια σου, πρέπει να το καταφέρουν ενώ φιλοξενούν και τις δικές τους μητέρες.



The square - Το τετράγωνο
Σάτιρα
Διάρκεια: 142'

Η περίληψη:
Ο Christian είναι ο ευυπόληπτος διευθυντής του μουσείου σύγχρονης τέχνης, ένας διαζευγμένος αλλά αφοσιωμένος πατέρας που οδηγεί ηλεκτρονικό αυτοκίνητο και συμπαραστέκεται όπου υπάρχει πρόβλημα. Επόμενο μεγάλο έκθεμα του μουσείου είναι το Ορθογώνιο, μια εγκατάσταση που καλεί τους περαστικούς στον αλτρουισμό, θυμίζοντας τους τον ρόλο ενός υπεύθυνου στην κοινωνία ατόμου. Αλλά καμιά φορά είναι δύσκολο να παραμείνεις πιστός στα ιδανικά σου. Η ανόητη αντίδραση του Κρίστιαν προς τον κλέφτη του τηλεφώνου του τον οδηγεί σε ντροπιαστικές καταστάσεις. Την ίδια ώρα, τον πρακτορείο του μουσείου έχει απρόοπτα ετοιμάζει μια καμπάνια για το Ορθογώνιο. Η έκρηξη του ανεξέλεγκτου Christian οδηγεί αυτόν, όπως και το μουσείο, σε κρίση.



Jungle - Η ζούγκλα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Τέσσερις ταξιδιώτες συναντιόνται στη Βολιβία και βάζουν πλώρη για την καρδιά της ζούγκλας του Αμαζονίου. Αλλά αυτό που ξεκινάει ως ένα περιπετειώδες όνειρο ζωής, γρήγορα μετατρέπεται στον πλέον επικίνδυνο εφιάλτη.



Νήμα - Thread
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η αφοσίωση της Νίκης στην αντίσταση προδίδει την αδυναμία της να ανταποκριθεί κι ως μητέρα. Ο Λευτέρης, γιος της Νίκης, κληρονομεί ένα παρελθόν που ο ίδιος πότε του δεν ονειρεύτηκε. Μέχρι που μια μέρα, το «νήμα» που τους συνδέει, ένας αόρατος ψυχολογικός ομφάλιος λώρος, κόβεται. Ο αγώνας της μητέρας για τα πολιτικά της πιστεύω μεταμορφώνεται σε ψυχολογικές αλυσίδες που φυλακίζουν τον γιο, ο οποίος πρέπει στο τέλος να αγωνιστεί για τη δικιά του ελευθερία.