Star Wars: The last Jedi - Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 152'

Η περίληψη:
Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται, καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.



Coco
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής, η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Hector, ο Miguel θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.



Santa & Cie - Χριστούγεννα & ΣΙΑ
Κωμωδία φαντασίας
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να ανακαλύψει μια λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.



Πολυξένη: Μια ιστορία από την Πόλη - Polyxeni
Εποχής
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένα ζευγάρι επιφανών Κωσταντινοπολιτών υιοθετούν μια ορφανή ελληνοπούλα, απ` τον «άγιο» τόπο της καταγωγής τους. Της προσφέρουν ένα ισχυρό όνομα και επιζητούν την αφοσίωσή της στα γηρατειά τους. Έτσι, το 1957, η 12χρονη τότε Πολυξένη αποχωρίζεται αναγκαστικά το μικρότερο αδερφό της στο ορφανοτροφείο και ξεκινά μια νέα ζωή με άριστες προδιαγραφές. Μορφώνεται, ονειρεύεται και διεκδικεί τη ζωή, χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί και να διαχειριστεί το σχέδιο εξόντωσης που στήνεται πίσω απ` την πλάτη της με στόχο την κληρονομιά της. Το κορίτσι «λεία» ζει για πάντα με την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας. Ερωτεύεται τον Κερέμ, αναγνωρίζοντας σ` αυτόν την κοινή μοίρα του ταπεινού, μοναχού ανθρώπου.



Testrol es lelekrol - Η ψυχή και το σώμα
Σινεφίλ
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Δύο εσωστρεφείς άνθρωποι ανακαλύπτουν από απλή τύχη ότι μοιράζονται το ίδιο όνειρο κάθε βράδυ. Αυτό τους παραξενεύει, τους κάνει δύσπιστους, αλλά και λίγο φοβισμένους. Καθώς διστακτικά αποδέχονται αυτό το περίεργο γεγονός, προσπαθούν να αναβιώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, όλα όσα συμβαίνουν στο κοινό όνειρο τους.



Wo Bu Shi Pan Jin Lian - I am not Madame Bovary
Σάτιρα
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Η Li και ο σύζυγος της, ο Qin, κατασκευάζουν ένα ψεύτικο διαζύγιο για να εξασφαλίσουν ένα δεύτερο διαμέρισμα στην πόλη, το οποίο παρέχει η κυβέρνηση για τους εργένηδες. Ο Qin παντρεύεται έξι μήνες μετά, όπως είχαν συμφωνήσει, αλλά άλλη γυναίκα. Οργισμένη, η Li του κάνει μήνυση, αλλά τη χάνει. Ακόμα κι όταν επιμένει σε ανώτερους οργανισμούς, ακόμα και τον δήμαρχο, η απόκριση είναι όμοια. Αλλά κι Qin τραβάει το σκοινί, δηλώνοντας δημόσια ότι η Li είναι μια «ασύδοτη γυναίκα», μια και δεν ήταν παρθένα την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Η μία μήνυση ακολουθάει την άλλη και έχουν πια περάσει δέκα χρόνια δίχως αποτέλεσμα...