Three billboards outside Ebbing, Missouri - Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Αφού έχουν περάσει μήνες και δεν έχει βρεθεί ένοχος για τη δολοφονία της κόρης της, η Mildred Hayes κάνει μια τολμηρή κίνηση, ζωγραφίζει τρεις επιγραφές που οδηγούν στην πόλη της με ένα αντιφατικό μήνυμα από τον William Willoughby, τον σεβαστό αρχηγό αστυνομίας της πόλης. Όταν ο υπαρχηγός αστυνόμος Dixon, ένας ανώριμος μαμάκιας με έφεση στη βία, εμπλέκεται, η μάχη ανάμεσα στη Mildred και την αστυνομία του Έμπινγκ στο Μιζούρι αυξάνεται κατακόρυφα.



Zama - Ζάμα
Εποχής
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
18ος αιώνας. Λίγο πριν την απαρχή των κινημάτων ανεξαρτησίας, ένας αξιωματικός του ισπανικού στέμματος που υπηρετεί στην επαρχία, περιμένει μάταια για ένα γράμμα από τον βασιλιά που θα του ανακοινώνει την προαγωγή και μεταφορά του στο Μπουένος Άιρες. Το γράμμα όμως δεν φτάνει ποτέ. Αναγκασμένος να δεχτεί την κάθε αποστολή που του αναθέτει ο εκάστοτε κυβερνήτης, ο Zama συνοδεύει μια ομάδα στρατιωτών που κυνηγά έναν επικίνδυνο ληστή. Ο Zama θα βρεθεί σε απόμερα εδάφη, όπου και θα αιχμαλωτιστεί. Κι όμως, είναι ίσως η μοναδική του ευκαιρία να ζήσει.



Maria by Callas - Maria by Callas: Η Μαρία Κάλλας εξομολογείται
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Η ίδια η Κάλλας μιλάει για τον εαυτό της, για τη Μαρία, για το κορίτσι, για τη γυναίκα που υπήρξε, μέσα από σπάνιο οπτικό υλικό, από προσωπικά αρχεία που δεν έχουμε ξαναδεί, και φανερώνει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της μέσα από αδημοσίευτες επιστολές της, που διαβάζονται από τη Fanny Ardant.



12 strong - 12 δυνατοί
Πολεμική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Αμέσως μετά την καταστροφή της 11ης Σεπτέμβρη του 2001, μια μονάδα των ειδικών δυνάμεων των Η.Π.Α., υπό την ηγεσία του νέου τους λοχαγού, του Mitch Nelson, επιλέγεται να είναι οι πρώτοι στρατιώτες που θα σταλούν στο Αφγανιστάν για μια ακραία επικίνδυνη αποστολή. Εκεί, ανάμεσα στα άγρια βουνά, πρέπει να πείσουν τον στρατηγό της Βόρειας Συμμαχίας, τον Dostum, να ενώσει τις δυνάμεις του με αυτούς, ώστε να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό: τους Ταλιμπάν και τις δυνάμεις της Αλ Κάιντα.



Don Gato: El inicio de la pandilla - Γατο... Συμμορία: Η αρχή
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο Τοπ Κατ είναι ένας φτωχός, μελαγχολικός γάτος που ζει μοναχικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μέχρι που γνωρίζει τον Μπένι, έναν καλοκάγαθο γάτο που ψάχνει την περιπέτεια. Οι δυο τους γρήγορα θα γίνουν κολλητοί και θα καταστρώσουν ένα παράτολμο σχέδιο. Θα τα βάλουν με τον κύριο Μπιγκ, τον μεγαλύτερο κακοποιό της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να κλέψουν τα διαμάντια του. Στην πορεία, οι ήρωές μας θα συναντήσουν μερικούς ακόμα απολαυστικούς γατο-χαρακτήρες: τον Τριζάτο, τον Ξεφτέρη, τον Τρομάρα και τον Σιου Σιου, και μαζί θα φτιάξουν μια αξιολάτρευτη γατο…συμμορία, έτοιμη για πολλούς μπελάδες.



Den of thieves - Η ληστεία του αιώνα
Δράσης
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Το Λος Άντζελες φιλοξενεί δύο δυναμικές ομάδες αντρών. Η μία είναι η ελίτ του αστυνομικού τμήματος και η άλλη είναι η πλέον πετυχημένη συμμορία ληστειών τράπεζας στην πολιτεία. Την ώρα που η συμμορία σχεδιάζει μια θεωρητικά αδύνατη ληστεία στην τράπεζα αποθετικού στο κέντρο της μεγαλούπολης, οι ζωές των ανθρώπων που δρουν μέσα σε αυτές τις ομάδες διασταυρώνονται, αλλά και για κάποια μέλη η επαφή γίνεται ακόμα πιο στενή.



Darkest hour - Η πιο σκοτεινή ώρα
Βιογραφική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Μόλις κάποιες ημέρες αφότου γίνεται πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ο Winston Churchill έρχεται αντιμέτωπος με μια από τις πλέον πολυτάραχες και καθοριστικές δοκιμασίες: να εξετάσει μια συνθήκη ειρήνης με τη ναζιστική Γερμανία ή να ακολουθήσει αυτό που του λένε τα ιδεώδη του περί ελευθερίας της χώρας του. Καθώς οι ασταμάτητες ναζιστικές δυνάμεις καλπάζουν στη Δυτική Ευρώπη και η απειλή για εισβολή είναι άμεση, μαζί με έναν απροετοίμαστο λαό, έναν σκεπτικιστή βασιλιά και το ίδιο του το κόμμα να συνωμοτεί εναντίον του, ο Churchill ανθίσταται στην πιο σκοτεινή του στιγμή, αναζωπυρώνει το έθνος και προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.



Mountain
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια:74'

Η περίληψη:
Πριν από τρεις αιώνες, η αναρρίχηση ενός βουνού θεωρείτο παράνοια. Η σκέψη ότι τα άγρια τοπία του πλανήτη μας θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε είδος έλξης, δεν υπήρχε καν. Οι βουνοκορφές ήταν μέρη επικίνδυνα, όχι όμορφα. Γιατί, τότε, η έλξη που νιώθουμε τώρα για τα βουνά είναι τόσο έντονη; Το «Mountain» μας παρουσιάζει τη σαγηνευτική δύναμη των βουνών και τη συνεχή επιρροή που έχουν στη διαμόρφωση της ζωής και των ονείρων μας.