Το αίμα ζητάει αίμα και οι Nesbomaniacs Μάκβεθ

Λίγες μέρες ακόμα και ο πολυπόθητος Μάκβεθ θα βρίσκεται στα χέρια σας. Το πιο αιματοβαμμένο θρίλερ του Jo Nesbo αναμένεται και στα ελληνικά στις 05 Απριλίου 2018, ταυτόχρονα με τις ξένες εκδόσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Ο ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας επανέρχεται διασκευάζοντας με τον δικό του μοναδικό, εθιστικό τρόπο τον σαιξπηρικό Μάκβεθ σε μια σκοτεινή ιστορία με φόντο μια ζοφερή αποβιομηχανοποιημένη πόλη που σπαράσσεται από τη διαφθορά και το έγκλημα και με πρωταγωνιστή έναν αστυνόμο με σκοτεινό παρελθόν.

Καταπληκτικά νέα; Κι όμως η χαρά τού να παίρνει κανείς στα χέρια του κάθε νέο βιβλίο του Jo Nesbo μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη! Πώς; Μα φυσικά διπλασιάζοντας την ποσότητα. Μπερδευτήκατε; Εξηγούμε:
Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Μάκβεθ, τρέξτε στο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας και με την αγορά του Μάκβεθ θα πάρετε δώρο ένα pocket του Jo Nesbo. Προσοχή όμως, να είστε γρήγοροι, γιατί η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων και αποκλειστικά για τις 5 Απριλίου.

Δείτε ΕΔΩ τον κατάλογο των συνεργαζόμενων βιβλιοπωλείων για να βρείτε εκείνο που βρίσκεται πιο κοντά σας. Αν πάλι επιθυμείτε να προπαραγγείλετε από τώρα τον Μάκβεθ, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το κάνετε ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας μην ξεχάσετε να αναφέρετε στα σχόλια ποιο pocket του Jo Nesbo από τα παρακάτω επιθυμείτε να σας σταλεί ως δώρο.


Λίγο πριν από τις πασχαλινές σας εξορμήσεις προμηθευτείτε τον Μάκβεθ, λάβετε το δώρο σας και πάρτε τα μαζί σας όπου κι αν πάτε. Αν είστε λάτρεις των φωτογραφιών και των social media, φωτογραφίστε τα νέα σας αποκτήματα και ανεβάστε τα στον λογαριασμό σας στο Instagram με hastag #metaixmio, #instametaixmio και #jonesbomacbeth, για να δούμε μέχρι πού φτάνει η… Nesboμανία σας!