The pirates of Somalia - Οι πειρατές της Σομαλίας
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Όταν ο πρωτόβγαλτος συγγραφέας και περήφανος καναδός Jay Bahadur βρίσκει μια ευκαιρία να πλησιάσει το είδωλο δημοσιογράφο Seymour Tolbin, αποφασίζει να ξεριζώσει τη ζωή του στο όνομα της αναζήτησης στοιχείων για το πρώτο του βιβλίο. Εγκαταλείποντας τη βολική ζωή του, μετακομίζει στη Σομαλία για να διερευνήσει μια εν εξελίξει κατάσταση, όπου πειρατές έχουν εισβάλει σε εμπορικό πλοίο έξω από τις ακτές της χώρας.



Estiu 1993 - Ένα αξέχαστο καλοκαίρι
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Το Καλοκαίρι του 1993 και μετά τον θάνατο των γονιών της, η 6χρονη Frida αναγκάζεται να αφήσει τη Βαρκελώνη για την επαρχία της Καταλονίας, για να ζήσει με τη θεία και τον θείο της, τους νέους νόμιμους κηδεμόνες της. Η ζωή στην εξοχή είναι μια πρόκληση. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτωση που αισθάνεται, η φύση γύρω της είναι μυστηριώδης, αν όχι επικίνδυνη. Έχει και μια νέα μικρότερη αδελφή, την οποία πρέπει να προσέχει, αλλά και να μάθει να ανταπεξέρχεται στο αίσθημα της ζήλιας. Πράγματι, η ζωή της Frida δεν θα είναι ξανά ποτέ η ίδια.



Loving Pablo - Αγαπώντας τον Πάμπλο
Βιογραφική
Διάρκεια: 128'

Η περίληψη:
Όταν η δημοφιλής δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Βιρτζίνια πρωτοσυναντάει τον Pablo Escobar, μαγεύεται από το φυσικό του χάρισμα, τη φιλανθρωπική του δράση και τα πολυτελή δώρα που της προσφέρει. Δεν ενδιαφέρεται να διερωτηθεί το από πού προέρχονται τόσα χρήματα, ή με ποιο κόστος αποκτήθηκαν. Με τον καιρό, η ερωτική της τρέλα αντικαθίσταται από μια τρομερή ανησυχία. Όταν ο Pablo εξαπολύει πόλεμο ενάντια στην κολομβιανή κυβέρνηση, ξεκινώντας μια περίοδο πρωτοφανούς βίας, η καριέρα της Βιρτζίνια καταστρέφεται και η ίδια αρχίζει να λαμβάνει απειλητικά σημειώματα. Η μόνη της ελπίδα είναι να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς στην καταδίωξη του Escobar.



HaOfe MeBerlin - Κρυφή συνταγή
Δραματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο Tomas, ένας ταλαντούχος Γερμανός ζαχαροπλάστης, είναι ο εραστής του Oren, ενός παντρεμένου άνδρα από το Ισραήλ, που επισκέπτεται συχνά το Βερολίνο για δουλειές. Όταν ο Oren σκοτώνεται σε τροχαίο, ο Τόμας ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ για να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του αγαπημένου του. Έτσι, θα πλησιάσει τη γυναίκα του, την Anat, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά του και προτείνοντάς της να δουλέψει στο καφέ της. Εκείνη δέχεται. Τα γλυκά που φτιάχνει θα φέρουν κοσμοσυρροή στο κατάστημα, αλλά ο ίδιος κάνει δύο βασικά λάθη: δεν χρησιμοποιεί κοσέρ υλικά και αδυνατεί να προβλέψει πού θα καταλήξει η σχέση του με τη νεαρή χήρα. Και προκειμένου να προστατέψει την πραγματική του ταυτότητα θα τραβήξει το ψέμα του μέχρι απροσδόκητα άκρα.



Ocean's 8 - Η συμμορία των 8
Αστυνονική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες ... Τόσο πήρε στη μόλις αποφυλακισμένη Debbie Ocean να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες στον τομέα τους, ξεκινώντας από την πρώην παρτενέρ της στο έγκλημα, Lou. Οι δυο τους επιστρατεύουν τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Amita, την πορτοφολού Constance, την εξπέρ κλεπταποδόχο Tammy, τη χάκερ Nine Ball και τη σχεδιάστρια μόδας Rose. Ο στόχος είναι 150 εκατομμύρια δολάρια σε μορφή διαμαντιών, τα οποία θα κοσμούν τον λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Daphne Kluger, όσο θα βρίσκεται το επίκεντρο της εκδήλωσης της χρονιάς, του Met Gala. Θεωρητικά, το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Στην πράξη, όμως, πρέπει να αποδειχτεί εξίσου αψεγάδιαστο με τα πολυπόθητα διαμάντια, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.



Amori - Ιστορίες αγάπης που δεν ανήκουν σ' αυτόν τον κόσμο
Δραμεντί
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Η Claudia και ο Flavio αγαπιούνταν για πολύ καιρό, παθιασμένα. Μια μέρα αυτό τελείωσε. Εκείνη είναι γύρω στα πενήντα και ο κόσμος μοιάζει ένα μέρος άγριο και αφιλόξενο, σαν ένα έρημο νησί. Εκείνος, αισθάνεται δυνατός, λάμπει από αυτοπεποίθηση και ενώ η Claudia αγωνίζεται να ξεχάσει, αυτός κυριεύεται από τη μανία να προχωρήσει. Όταν ο Flavio συναντά τη Giorgia, κάτω από την καλοκαιρινή βροχή, ο έρωτας τούς χτυπά από την πρώτη ματιά. Η ενέργεια μιας όμορφης κοπέλας γύρω στα 30 είναι ελιξίριο νεότητας και γι' αυτόν, και δεν αργεί να υποκύψει σε κάθε επιθυμία της. Την ίδια περίοδο η Claudia γνωρίζει στο πανεπιστήμιο τη Nina. Την φοβίζουν η διαφορά ηλικίας, η ιδέα και μόνο να είναι σε σχέση με μια γυναίκα, κι αυτό που την κάνει να διστάζει πιο πολύ, είναι ότι ο σεβασμός δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε αγάπη. Όμως, η Nina είναι τόσο όμορφη και σαγηνευτική, σχεδόν ακαταμάχητη...