Το βιβλίο που θα βάλει φωτιά στον χειμώνα σας. Το βιβλίο για το οποίο συζητάει όλος ο πλανήτης και από τον Νοέμβριο και οι έλληνες αναγνώστες. Διάλεξε από τώρα το εξώφυλλο του νέου μυθιστορήματος της αμερικανίδας Celeste Ng Μικρές φωτιές παντού και απόκτησέ το την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ βρίσκονται πάντοτε κοντά στους αναγνώστες, αφουγκράζονται τον παλμό τους και λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη, τις προτάσεις και τις ιδέες τους. Τώρα σε προσκαλούν να εμπλακείς άμεσα σε ένα εκδοτικό γεγονός - αποκάλυψη, επιλέγοντας εσύ το εξώφυλλο για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία στο εξωτερικό που θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά στις 08 Νοεμβρίου 2018 σε μετάφραση της Ρίτας Κολαΐτη. Το Μικρές φωτιές παντού, που είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της Celeste Ng, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, αναδείχτηκε το αγαπημένο βιβλίο του κοινού στην ψηφοφορία του Goodreads στην κατηγορία της λογοτεχνίας και παραμένει μέχρι σήμερα και για πάνω από 40 εβδομάδες στη λίστα με τα μπεστ σέλερ των New York Times. Ένα εξαιρετικό ψυχογράφημα με λεπτοδουλεμένους χαρακτήρες, το οποίο προτού καλά καλά κυκλοφορήσει στην Αμερική κλείστηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τηλεοπτική παραγωγό Ρις Γουίδερσπουν για να γίνει σειρά στα χνάρια της άκρως επιτυχημένης «Big Little Lies»!

Δες προσεκτικά ΕΔΩ τα τρία ιδιαίτερα εξώφυλλα που σχεδίασε η γραφίστρια Ελένη Κυριακίδου και διάλεξε εσύ με ποιο προτιμάς να εκδοθεί το βιβλίο, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ έως την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018. Κι επειδή γνωρίζουμε ότι η επιλογή δεν θα είναι εύκολη, θα λάβεις μια εξαίσια ανταμοιβή. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα λάβουν μέρος σε κλήρωση και 10 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο site μας www.metaixmio.gr.

Τι είναι αυτό που τελικά κάνει μια μητέρα αληθινή; Η βιολογία ή η αγάπη; Αλλά και το να είσαι μητέρα δεν πάει να πει ότι είσαι και τέλεια. Το Μικρές φωτιές παντού διερευνά το βάρος των μυστικών, τη φύση της τέχνης και της ταυτότητας και την τρομερή δύναμη της μητρότητας, καθώς και τον κίνδυνο που ελλοχεύει στην πεποίθηση πως ακολουθώντας τους κανόνες μπορείς να αποτρέψεις μια συμφορά.
Δυνατοί χαρακτήρες που ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει σε βάθος με όλα τους τα ελαττώματα, ένα βιβλίο όπου η αναγνωστική απόλαυση χτυπάει κόκκινο και πηγάζει από τις λεπτομέρειες που με ιδιαίτερη μαεστρία η Celeste Ng χειρίζεται και σκορπίζει μέσα στο κείμενό της.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου το οποίο έχει μια αλησμόνητα εντυπωσιακή αρχή. Διαβάστε την ΕΔΩ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τη συγγραφέα. Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορεί επίσης το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο Όσα δεν σου είπα ποτέ.

Ψήφισε τώρα, δες την επιλογή σου στα ράφια των βιβλιοπωλείων και διεκδίκησε δωρεάν το βιβλίο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του!