Mission: Impossible-Fallout - Επικίνδυνη Αποστολή: Η πτώση
Δράση
Διάρκεια: 147'

Η περίληψη:
Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ethan Hunt αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Hunt βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.



Upgrade
Θρίλερ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Στο κοντινό μέλλον, η τεχνολογία ελέγχει σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής. Όταν όμως ο Grey, ένας αυτο-προσδιορισμένος τεχνοφοβικός, νιώθει τον κόσμο του να καταρρέει, η μόνη του ελπίδα είναι η εκδίκηση καθ θα την βρει μέσα από ένα πειραματικό εμφύτευμα σε chip που ονομάζεται Stem.



Sono tornato - Κοίτα ποιος γύρισε
Δραμεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ιταλία 2018. Ο Mussolini επανεμφανίζεται στη Ρώμη 72 χρόνια μετά το θάνατό του, βρίσκοντας μια χώρα γεμάτη από προβλήματα όπως ο ρατσισμός και το μίσος για τους πολιτικούς. Έχοντας συστηθεί ως ένας ηθοποιός, συναντά έναν νεαρό σκηνοθέτη και αρχίζει να ταξιδεύει όλη την Ιταλία για να την κατακτήσει και πάλι.



Che: Part one - Τσε: Ο Αργεντινός
Βιογραφική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Στις 26 Νοεμβρίου του 1956 ο Fidel Castro μεταβαίνει στην Κούβα με 8 επαναστάτες. Ένα απο αυτούς είναι ο Ernesto "Che" Guevara, ένας αργεντίνος γιατρός που μοιράζεται κοινό στόχο με τον Fidel Castro - να διαλύσουν την δικτατορία του Fulgencio Batista. Ο Che αποδεικνύεται αναντικατάστατος ως αγωνιστής.Το φιλμ παρακολουθεί την πορεία του Che από γιατρός σε αρχηγός επαναστατών και απο κει σε ήρωα.



The children act - Νόμος περί τέκνων
Δραματική
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Καθώς ο γάμος της με τον Jack διαλύεται, η καταξιωμένη δικαστίνα του Ανώτατου Δικαστηρίου Fiona Maye, έχει ένα μεγάλο δίλημμα να πάρει στη δουλειά της. Θα πρέπει να αναγκάσει τον Adam, έναν έφηβο να κάνει μετάγγιση αίματος για να σώσει τη ζωή του; Η ανορθόδοξη επίσκεψή της στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται έχει ένα βαθύ αντίκτυπο και για τους δυο τους, καθώς δημιουργεί έντονα συναισθήματα στο αγόρι και φέρει στο φως τα μακρόχρονα θαμμένα συναισθήματα της ίδιας.



Sueno en otro idioma - Ονειρεύομαι σε άλλη γλώσσα
Σινεφίλ
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Τα ένοχα μυστικά που έμειναν θαμμένα στα βάθη της ζούγκλας του Μεξικού έρχονται στην επιφάνεια μέσα από την έρευνα ενός νεαρού γλωσσολόγου που αναζητά τα τελευταία ίχνη μιας γλώσσας που πεθαίνει. Πλησιάζει δύο ηλικιωμένους χωρικούς που τη μιλούν, αλλά διαπιστώνει με θλίψη πως δεν οι δυο τους δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα εδώ και 50 χρόνια. Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρει κανείς εξιλέωση; Πού βρίσκεται αυτό το εξωτικό μέρος όπου λέγεται πως κατοικεί η αληθινή αγάπη; Και είναι σήμερα η γλώσσα που μιλούν οι ερωτευμένοι καταδικασμένη να μείνει αμετάφραστη;



Ideal home - Ένα φανταστικό σπίτι
Δραμεντί
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και αμετανόητα ανώριμος Erasmus είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Paul με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε. Η ιδιόρρυθμη και μάλλον δυσλειτουργική καθημερινότητα του ζευγαριού, που τσακώνεται συνεχώς, θα ανατραπεί όταν ο δεκάχρονος εγγονός του Erasmus, Bill, μετακομίσει μαζί τους.



The confession - Η εξομολόγηση της δασκάλας του πιάνου
Δραματική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο ιερέας Giorgi παίρνει δυσμενή μετάθεση σε ένα όμορφο αλλά απομονωμένο ορεινό χωριό. Προκειμένου να αποκτήσει επαφή με τους πιστούς και καθώς στο παρελθόν έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, αποφασίζει να οργανώσει προβολές ταινιών σε έναν αυτοσχέδιο κινηματογράφο για το ποίμνιό του. Εκεί όλοι του μιλούν για την Lili, την δασκάλα του πιάνου, και την ομοιότητά της με την Marilyn Monroe. Όμως, η γνωριμία του μ' εκείνην θα αποβεί μοιραία…