"Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι στο Σχολείο" της Helen Stephens

Από τη δημιουργό της επιτυχημένης σειράς βιβλίων «Πώς να κρύψεις ένα λιοντάρι», Helen Stephens, κυκλοφορεί μια νέα συναρπαστική ιστορία με ήρωες την Έλλη και το λιοντάρι που δεν αποχωρίζονται μεταξύ τους ποτέ, ούτε και στο σχολείο!
Τα λιοντάρια δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σχολείο. Αλλά το λιοντάρι της Έλλης δεν θέλει να μένει μόνο του. Την ακολουθεί στα κρυφά, και κατά λάθος βρίσκεται μαζί της στη σχολική εκδρομή στο μουσείο.
Μπορεί η Έλλη να κρύψει το λιοντάρι από τη δασκάλα της;

"Η ιστορία του Αρκούδου" των Claire Freedman & Alison Friend

Στον Αρκούδο αρέσει πολύ να διαβάζει. Αλλά το βιβλίο με τις ιστορίες το έχει διαβάσει τόσο πολλές φορές, που έχει αρχίσει να διαλύεται. Και μια μέρα ένα ξαφνικό φύσημα του αέρα πήρε τις σελίδες και τις σκόρπισε μακριά. Τότε, ο Αρκούδος το αποφάσισε. Θα έφτιαχνε τη δική του ιστορία! Αλλά όταν κάθεται να γράψει, στο μυαλό δεν του έρχεται η παραμικρή ιδέα. Θα χρειαστεί μάλλον λίγη βοήθεια...
Μια υπέροχη ιστορία από την επιτυχημένη συγγραφέα Claire Freedman, με μαγευτικές εικόνες της Alison Friend.






"Του Τομ οι μαγικές μηχανές" των Linda Sarah & Ben Mantle

Η Linda Sarah, συγγραφέας του βιβλίου Φίλοι στον λόφο επανέρχεται με ένα ακόμη συναισθηματικά φορτισμένο αλλά συνάμα βαθιά αισιόδοξο βιβλίο, που διερευνά με εύστοχο τρόπο θέματα όπως αυτό της αγάπης και της υποστήριξης μεταξύ παιδιών και γονέων.
O Τομ και ο Μπαμπάς του λατρεύουν να φτιάχνουν μαζί πράγματα, και πιο συγκεκριμένα, πράγματα που κινούνται! Σύντομα οι εφευρέσεις τους έγιναν πιο μεγάλες, πιο γρήγορες και πιο τρελές. Τώρα το σπίτι τους ήταν γεμάτο από δημιουργίες που ανεβοκατέβαιναν, στριφογύριζαν, πετούσαν.
Κι ύστερα, ήρθε μια αλλαγή, γρήγορη σαν αστραπή. Ο Μπαμπάς έχασε τη δουλειά του. H θλίψη απλώθηκε στο σπίτι σαν συννεφιά χειμωνιάτικη... μέχρι που ο Τομ σκαρφίζεται μια τρομερή ιδέα με αφορμή τις ιδιαίτερες εφευρέσεις οχημάτων τους, δημιουργώντας κάτι εκπληκτικό, κάτι που ο κόσμος δεν είχε αντικρίσει ποτέ πριν!