Johnny English strikes again - Ο Johnny English ξαναχτυπά
Δράσης
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Μια επιδρομή στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτει την ταυτότητα όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων στη Βρετανία, κάτι που καθιστά αναγκαία την επιστροφή του Johnny English, ο οποίος επιστρέφει από τη συνταξιοδότηση για να βρει τον εγκέφαλο της επίθεσης.



The house with a clock in its walls - To σπίτι με το ρολόι στον τοίχο
Φαντασίας
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένα ορφανό αγοράκι μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να μείνει μαζί με τον μάγο θείο του. Μαζί θα πρέπει να εντοπίσουν ένα ρολόι που έχει τη δύναμη να προκαλέσει το τέλος του κόσμου!



Don't worry, he won't get far on foot - Μην ανησυχείς, δε θα φτάσει μακριά με τα πόδια
Βιογραφική
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Μετά από ένα ατύχημα που του αλλάζει τη ζωή, ο John Callahan ανακαλύπτει την θεραπευτική δύναμη της τέχνης, καταφέρνοντας να σχεδιάσει με τα τραυματισμένα χέρια του ξεκαρδιστικά, συχνά αμφιλεγόμενα καρτούν, που του δημιουργούν μια νέα αίσθηση για τη ζωή.



Σ' αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει
Κωμωδία
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος, ο Φέλιξ έρχεται με τη βοηθό του, την Αύρα στο Αρμενάκι για να εξετάσει «δυνατότητες επενδύσεων»! Εκεί βιώνει πρωτόγνωρες για αυτόν καταστάσεις και ερωτεύεται μια δυναμική χήρα, τη Χρύσα, ενώ η Αύρα συναντάει τον παλιό και ανεκπλήρωτο έρωτά της, έναν Ιταλό αρχιτέκτονα, τον Βιτόριο, που ως Βίκτορας πια είναι ο δάσκαλος του νησιού εδώ και δέκα χρόνια.



The catcher was a spy - Υπεράνω πάσης υποψίας
Βιογραφική
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Στα μέσα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου ο πρωτοκλασάτος αθλητής του μπέιζμπολ Moe Berg στρατολογείται σε μία νέα ομάδα: στο Γραφείο των Υπηρεσιών Ασφαλείας (την μεταγενέστερη CIA). O Berg δεν είναι ένας συνηθισμένος αθλητής, μορφωμένος, μιλάει εννέα γλώσσες και είναι συχνά καλεσμένος σε ένα δημοφιλές παιχνίδι γνώσεων της τηλεόρασης. Παρά την αναγνωσιμότητα του ο Berg είναι ένας αινιγματικός άνδρας με ταλέντο στο να κρατάει μυστικά. Ο νεοσύλλεκτος κατάσκοπος σύντομα εκπαιδεύεται και ρίχνεται στο πεδίο της δράσης με σκοπό να εμποδίσει τον Γερμανό επιστήμονα Werner Heisenberg να φτιάξει μια ατομική βόμβα για τους Ναζί.



Contromano - Χάσαμε το δρόμο... Στοπ!
Κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ο Μάριο Καβαλάρο ξυπνάει κάθε πρωί με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο σπίτι, στην ίδια γειτονιά και την ίδια πόλη, το Μιλάνο. Έχει μόλις κλείσει τα πενήντα. Αγαπάει την ακρίβεια, τη συνέπεια, τον σεβασμό και τους καλούς τρόπους και γενικότερα την τάξη: για εκείνον, όλοι πρέπει να μιλούν χαμηλόφωνα και να μένουν εκεί όπου ανήκουν. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο μαγαζί που κληρονόμησε από τον πατέρα του και τον κήπο στην ταράτσα του σπιτιού του - το μόνο πραγματικό πάθος του. Κάθε αλλαγή τον τρομάζει, πόσο μάλλον όταν αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με την πώληση του αγαπημένου του μπαρ σε έναν Αιγύπτιο και τον ερχομό του Όμπα, ενός Σενεγαλέζου πωλητή δρόμου, που -με περισσή αυτοπεποίθηση- στήνει την πραμάτεια του και του κλέβει την πολυπόθητη πελατεία. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο Μάριο σκέφτεται μια απλή, αν και ελαφρώς τρελή, λύση: να απαγάγει τον Όμπα και να τον γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε, δηλαδή την Σενεγάλη. Εξάλλου, όπως θεωρεί ο ίδιος, αν έκαναν όλοι το ίδιο, θα λύναμε το μεταναστευτικό... Όμως, τίποτα δεν πάει όπως τα περίμενε στο παράλογο αυτό ταξίδι. Ο Όμπα δέχεται την «απέλασή» του με τον όρο ο Μάριο να συνοδέψει και την αδελφή του, Νταλιντά, στην πατρίδα τους. Ο Μάριο αμέσως την ερωτεύεται - κρίμα όμως που δεν πρόκειται όντως για την αδελφή του Όμπα, αλλά για την αρραβωνιαστικιά του. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να εκμεταλλευτούν τον θεότρελο αυτό τύπο για να εξασφαλίσουν δωρεάν ταξίδι πίσω στην πατρίδα τους, όπου και θα παντρευτούν ενώπιον των αγαπημένων τους – το βλέπουν σαν ένα ταξίδι του μέλιτος από την ανάποδη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού τους σοφέρ! Όταν, όμως, το ταξίδι ξεκινήσει και τα συναισθήματα γίνουν πιο περίπλοκα, θα μπορέσει ο Μάριο να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο;