The Queen's Corgi - Corgi: Το σκυλάκι της βασίλισσας
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο Rex είναι ο αγαπημένος σκύλος της βασίλισσας. Το σκάει όμως από το παλάτι και βρίσκεται σε ένα καταφύγιο σκύλων και μπλέκει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα. Εκεί στις δυσκολίες, και μέχρι να τον βρει η βασίλισσα, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.



The vanishing - Ο φαροφύλακας
Εποχής
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Στη Σκοτία του 1900 σε ένα απομονωμένο νησί, τρεις φαροφύλακες ο Thomas, ο James και ο Donald καταφθάνουν για τη βάρδιά τους. Δεν είναι όμως μια συνηθισμένη βάρδια, καθώς πέφτουν πάνω σε χρυσάφι! Κάπου εκεί κοντά εμφανίζεται μία βάρκα, μπορεί να τους δώσει κάποια απάντηση στα ερωτήματά τους.



The wife - Η σύζυγος
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η Joan Castleman κρατιέται ακόμα μέσω της ομορφιάς και των ικανοτήτων της, είναι μια τέλεια σύζυγος. Έχει περάσει 40 χρόνια σπαταλώντας το ταλέντο της, τα όνειρα της και τις φιλοδοξίες για να ανάβει τη φλόγα στον χαρισματικό της σύζυγο, Joe, και την ολοένα και αναδυόμενη λογοτεχνική του καριέρα. Όταν ακούει τις δικαιολογίες περί τέχνης που λέει για τις απιστίες του, αυτή το αντιμετωπίζει με χάρη και χιούμορ. Αυτός είναι γάμος που έχει καμωθεί άνισα. Και η Joan μόλις έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. Τη βραδιά που ο Joe θα παραλάβει το Νόμπελ Λογοτεχνίας, η Τζόαν θα κάνει το μεγάλο ξέσπασμα και θα κοινοποιήσει τη μεγαλύτερη θυσία στη ζωή της και το μυστικό της καριέρας του. Έχει ήδη γραμμένη κάθε λέξη.



Skjelvet - Ο σεισμός
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Στο Όσλο το 1904, ένα σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ, συγκλόνισε τους σεισμολόγους, οι οποίοι βλέπουν ότι ένας πολύ ισχυρός σεισμός πρόκειται να επακολουθήσει, κανείς όμως δε γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό. Μπορεί σε 100 χρόνια, μπορεί και σήμερα.



If Beale Street could talk - Αν η Οδός Μπιλ μπορούσε να μιλήσει
Αισθηματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Η Tish Rivers με τον αρραβωνιαστικό της τον Fonny, είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ονειρεύονται μαζί το μέλλον τους. Ο Fonny όμως θα συλληφθεί για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ και η Tish θα χρειαστεί να κάνει ότι μπορεί για να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη με τη βοήθεια ενός οικογενειακού τους δικηγόρου.



Sofia - Σοφία
Δραματική
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Η Sofia ζει μαζί με τους γονείς της στην Καζαμπλάνκα, μία πατριαρχική κοινωνία με πολλά ταμπού και προκαταλήψεις. Δεν είναι παντρεμένη και παρόλα αυτά γεννάει ένα μωρό στο νοσοκομείο. Έχει 24 ώρες διορία για να προσκομίσει τα χαρτιά του πατέρα του παιδιού, διαφορετικά το νοσοκομείο θα ειδοποιήσει τις αρχές.



Dovlatov - Εξόριστος συγγραφέας
Βιογραφική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ένας συγγραφέας που δραστηριοποιείται στο Λένινγκραντ του 1971, ο Sergei Dovlatov, κατά την επέτειο της Ρωσικής επανάστασης, πασχίζει μαζί με άλλους φίλους του συγγραφείς και ποιητές να δημοσιεύσουν κάποια από τα έργα τους. Βρίσκουν όμως εμπόδιο το γραφειοκρατικό σύστημα της ΕΣΣΔ, που δέχεται μόνο λογοτεχνικά έργα που εξυμνούν το καθεστώς και όχι το στηλιτεύουν.