Droles de Petites Betes - Ο μαγικός κήπος
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ένα καλόκαρδο τριζόνι, ο Apollo, φτάνει στο χωριό των ζουζουνιών και δεν αργεί να ταράξει τη ζωή όλου του βασιλείου. Κατηγορείται άδικα για την απαγωγή της ξαδέρφης της βασίλισσας και ξεκινάει μια επικίνδυνη αποστολή διάσωσης, μαζί τη βοήθεια της Mireille της μέλισσας και των φίλων του.



Happy death day 2U - Γενέθλια θανάτου 2
Θρίλερ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η νεαρή Tree Gelbman, ανακαλύπτει πως η μέρα που δολοφονείται δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να της συμβεί, αλλά αυτά που έπονται του θανάτου της.



Zoe - Ζωή
Αισθηματική
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Μία ιστορία για συνθετικούς ανθρώπους, ανδροειδή, που μπορούν να νιώσουν και να αγαπήσουν και η αντίδραση των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με αυτή την ιδέα. Ο Cole και η Zoe εργάζονται σε εργαστήριο αυτής της τεχνολογίας και η σχέση τους δοκιμάζεται μετά από ένα ξαφνικό ατύχημα.



Η δουλειά της - Her job
Δραματική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Γύρω στα 40, η Παναγιώτα, μία νοικοκυρά με 2 παιδιά, θα αναγκαστεί να δουλέψει όταν ο σύζυγός της χάνει τη δουλειά του. Ανοίγει για αυτήν ένας νέος κόσμος, παρά τις συνθήκες εκμετάλλευσης και εργασιακής απαξίωσης. Ειναι η πρώτη φορά που νιώθει πως στέκεται στα πόδια της και παίρνει τη ζωή στα χέρια της.



Napszallta - Δύση ηλίου
Δραματική
Διάρκεια: 142'

Η περίληψη:
Το 1913 στη Βουδαπέστη, η νεαρή Írisz Leiter επιδιώκει να εργαστεί ως καπελού στο κατάστημα που κάποτε ανήκε στους γονείς της. Ο νέος ιδιοκτήτης Oszkar Brill, δε δέχεται να την προσλάβει. Κάποιος άλλος όμως την προσεγγίζει και τη ρωτάει για κάποιον Kalman Leiter. Η Írisz αναζητά τον μοναδικό συνδετικό της κρίκο με το χαμένο της παρελθόν.



The eye of Istanbul - Το μάτι της Κωνσταντινούπολης
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 61'

Η περίληψη:
Το Μάτι της Κωνσταντινούπολης είναι η ιστορία του Ara Güler, ενός θρυλικού Τούρκου φωτογράφου που αποτύπωσε με απαράμιλλο και μοναδικό λυρισμό την εργατιά και την καθημερινή ζωή της Πόλης των δεκαετιών του 50 και 60.