Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε συνεργασία με τον οργανισμό Women on Top, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλούν σε μια συζήτηση με θέμα «Η δημόσια φωνή των γυναικών σήμερα» την Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019, στις 20.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου και η Στέλλα Κάσδαγλη από το Women on Top και η συγγραφέας-μεταφράστρια Βάσια Τζανακάρη παρουσιάζουν πόσο βαθιά ριζωμένοι στον δυτικό πολιτισμό είναι οι μηχανισμοί που φιμώνουν τη γυναίκα, που αρνούνται να την πάρουν στα σοβαρά, ποια είναι η θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία, πώς μπορεί να δημιουργήσει και να ξεχωρίσει, αφού ακόμα και σήμερα ακούμε συχνά πως τα «καλά» κορίτσια δεν υψώνουν τη φωνή τους.
___________________________________________________________________________________


Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η ομάδα TALOS, η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Νομού Μαγνησίας, το Κέντρο Εκπαίδευσης – Πολιτισμού – Επιστημών «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ», το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διονύση Π. Σιμόπουλου


την Tρίτη, 05 Μαρτίου 2019, στις 20.00μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Αμφιθέατρο Ι. Κορδάτου (Αργοναυτών και Φιλελλήνων), στον Βόλο.

Με τον Διονύση Π. Σιμόπουλο θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
___________________________________________________________________________________


Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Πέτρου Τατσόπουλου


την Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019, στις 19.00μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Public Σερρών (Τσαλοπούλου 9).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Ελένη Μωραΐτη. Ο συγγραφέας θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.