Cliffs of freedom - Οι βράχοι της ελευθερίας
Ιστορική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια του 1820 στην επαναστατημένη Ελλάδα, η 20χρονη Άννα Χριστίνα ερωτεύεται τον συνταγματάρχη Ταρίκ, έναν ανερχόμενο Τούρκο στρατιωτικό που της είχε χαρίσει τη ζωή στην κορυφή των βράχων. Η Χριστίνα συμμετέχει στην ελληνική επανάσταση και χωρίς να το προσπαθήσει γίνεται σύμβολό της, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της. Ο Ταρίκ έχει εντολή να τη συλλάβει και ξεκινάει μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας καθοριστικής μάχης που θα αλλάξει την ιστορία Ελλήνων και Τούρκων.



Teen spirit
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Μια ντροπαλή έφηβη, η Violet, η οποία ζει σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας, ονειρεύεται να γίνει διάσημη ποπ τραγουδίστρια. Με τη βοήθεια ενός απροσδόκητου μέντορα θα μπει σε έναν διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού που θα δοκιμάσει την εντιμότητα και το ταλέντο της.



Raoul Taburin - Ο αξιαγάπητος κύριος Τροχίδης
Δραμεντί
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο Raoul Taburin γνωρίζει τα πάντα για τα ποδήλατα, δουλεύοντας ως πωλητής σε κατάστημα ποδηλάτων. Ο Raoul όμως κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, ότι ο ίδιος δε γνωρίζει να κάνει ποδήλατο.



C'est ça l'amour - Αγάπη είναι
Κωμωδία
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Στην ανατολική Γαλλία στο σήμερα, από τότε που η σύζυγός του τον εγκατέλειψε, ο Mario, ζει και μεγαλώνει μόνος του τα δυο του παιδιά. Η Frida είναι 14 και κατηγορεί τη μητέρα της που έφυγε, ενώ η Niki, 17 ετών, ονειρεύεται την ανεξαρτησία της. Ο Mario δε περιμένει τη γυναίκα του να γυρίσει στο σπίτι.



Η δεξιά τσέπη του ράσου - The right pocket of the robe
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας καλόγερος προσπαθεί να διαχειριστεί τη θλίψη του όταν χάνει τη μοναδική του συντροφιά, τη σκυλίτσα του. Μέσω αυτής της ταπεινής αφορμής, συνομιλεί με το παρελθόν του και επανατοποθετείται στη ζωή.



Anons - Το πραξικόπημα
Δραμεντί
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
22 Μαΐου 1963, οι Τούρκοι αξιωματικοί ετοιμάζουν πραξικόπημα για να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Άγκυρας.



The Beach Bum - Ο Παραλίας
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα, ο Moondog, ένας αξιαγάπητος συγγραφέας, ζει τη ζωή με τους δικούς του όρους, χωρίς να δίνει σημασία στα "πρέπει" και ζει ξεκαρδιστικές περιπέτειες!