Qu'est-ce qu'on a encore fait au bon Dieu? - Θεέ μου τι σου Κάναμε; 2
Κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Έχοντας πλέον αποδεχτεί την πολυπολιτισμική οικογένειά του, το ζεύγος Verneuil έρχεται αντιμέτωπο με καινούργιους μπελάδες. Οι τέσσερις γαμπροί του αποφασίζουν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, να εγκαταλείψουν τη Γαλλία, παίρνοντας μαζί και τις πολυαγαπημένες κόρες τους.



Mi obra maestra - Το αριστούργημά μου
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Η πολύχρονη και ταραχώδης φιλία μεταξύ ενός καθωσπρέπει, κοινωνικού γκαλερίστα κι ενός δύστροπου ζωγράφου θα δοκιμαστεί οριστικά όταν ένας πλούσιος βιομήχανος τους παραγγείλει έναν πίνακα.



Habanastation
Κομεντί
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Γιος μιας πλούσιας κουβανέζικης οικογένειας, ο μικρός Mayito θα χαθεί στην Αβάνα και θα καταλήξει σε ένα φτωχό προάστιό της. Εκεί θα συναντήσει τον ορφανό συμμαθητή του Carlos, με τον οποίο θα γίνουν φίλοι χάρη σε ένα Playstation.



Child's play - Η κούκλα του Σατανά
Τρόμου
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Μια νεαρή μητέρα παίρνει στον έφηβο γιο της δώρο μια κούκλα, η οποία διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη. Εκείνη ειδικά, όμως, έχει κατασκευαστεί χωρίς πρωτόκολλο ασφαλείας κι έτσι αρχίζει να μιμείται τις βίαιες συμπεριφορές που βλέπει γύρω της.



Extremely wicked, shockingly evil and vile - Τεντ Μπάντι, ένας γοητευτικός δολοφόνος
Βιογραφική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Ύστερα από χρόνια σχέσης, η Liz Kendall αρχίζει να υποπτεύεται πως ο σύντροφός της Ted Bundy μπορεί να είναι μπλεγμένος στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας μιας σειράς νεαρών γυναικών.