Ένας κύκλος εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο Βοηθώντας τα παιδιά να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με εισηγήτρια την ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλο γονέων και συγγραφέα Χριστίνα Ρασιδάκη.

Τα παιδιά τα πλημμυρίζει το συναίσθημα, αντιδρούν παρορμητικά και με λίγη σκέψη. Πολλές φορές φέρονται άσχημα, παρότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό. Τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά τους; Ποια στάση κρατάμε; Ποια αντιμετώπιση είναι η σωστή και πώς βοηθάμε τα παιδιά να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους; Αυτή η συνάντηση αποκαλύπτει στους γονείς τι κρύβεται πίσω από τα ξεσπάσματα και τη μη αποδεκτή συμπεριφορά των παιδιών και πώς μπορούν να τα καθοδηγήσουν ώστε να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να αναπτύξουν μια καλή σχέση με τους άλλους.

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης αξίας 10€ πριν από το εργαστήριο. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΣΠΟΡΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Χριστίνας Πουλίδου


την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Δροσίνη 7, Κηφισιά).

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η υπεύθυνη ελληνικής πεζογραφίας στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Ελένη Μπούρα. Η Χριστίνα Πουλίδου θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.