The informer - 3 δευτερόλεπτα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Ένας πρώην κατάδικος, που δουλεύει ως μυστικός πληροφοριοδότης, παγιδεύεται ανάμεσα στο FBI, στην αστυνομία και τη μαφία, καταλήγοντας ξανά στη φυλακή, υποχρεωμένος να υπηρετήσει τα αντικρουόμενα συμφέροντα κάθε πλευράς.



Countdown - Αντίστροφη μέτρηση
Τρόμου
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Όταν μια νεαρή νοσοκόμα κατεβάζει στο κινητό της μια εφαρμογή η οποία προβλέπει πως θα πεθάνει σε τρεις ημέρες, διαπιστώνει πως δεν πρόκειται για μακάβριο αστείο, αλλά για κάτι που βγαίνει πάντα αληθινό.



Abominable - Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ένας Γέτι με μαγικές ιδιότητες δραπετεύει από ένα εργαστήριο πειραμάτων, όπου ήταν φυλακισμένος, και καταφεύγει στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας. Η νεαρή Γι, η οποία τον ανακαλύπτει, αποφασίζει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στα Ιμαλάια.



Official secrets - Κρατικά μυστικά
Δραματική
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Όταν μια υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών λαμβάνει το 2003 ένα άκρως απόρρητο μέιλ, που αποδεικνύει την αθέμιτη παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ, αποφασίζει πως πρέπει να το δημοσιοποιήσει.



Family Romance, LLC - Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.
Δραματική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Η μητέρα μιας 12χρονης κοπέλας «νοικιάζει» έναν άντρα για να υποδυθεί τον χαμένο πατέρα της τελευταίας.



Judy - Τζούντι
Δραματική
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Στο Λονδίνο του 1969 η ξεπεσμένη Judy Garland ετοιμάζεται για μια σειρά συναυλιών. Κι ενώ η ίδια προσπαθεί να ξεφύγει από τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας, ο αλκοολισμός, ο εθισμός στα χάπια και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της είναι έτοιμοι να τινάξουν στον αέρα την τελευταία ελπίδα της να ορθοποδήσει.



¡Yallah! ¡Yallah! - ¡Yallah! ¡Yallah!: Ποδόσφαιρο, πάθος και αντίσταση!
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 77'

Η περίληψη:
Η ποδοσφαιρική καθημερινότητα στην Παλαιστίνη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αβεβαιότητα, την καταπίεση και το όνειρο για μια ελεύθερη πατρίδα.



The image you missed - Η εικόνα που έχασες
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Ο Ιρλανδός σκηνοθέτης Dónal Foreman προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον νεκρό πλέον, επί χρόνια αποξενωμένο πατέρα του. Πρόκειται για τον Αμερικανό ντοκιμαντερίστα Arthur MacCaig, ο οποίος αφιέρωσε όλη τη φιλμογραφία του στον αγώνα της κατεχόμενης Ιρλανδίας για ανεξαρτησία.



The current war - Η μάχη της επικράτησης
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Στις Η.Π.Α. του 1880 ο εφευρέτης Thomas Edison και ο επιχειρηματίας George Westinghouse ξεκινούν έναν δραματικό ανταγωνισμό για το ποιος θα κυριαρχήσει στη χρυσοφόρα μάχη του ηλεκτρικού ρεύματος.



Yunost Maksima - Η νιότη του Μαξίμ
Δρματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Μια παρέα τριών εργατών σώζει μια πολιτική παράνομο από έναν ασφαλίτη, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια σειρά τραγικών συμβάντων, αναγκάζοντας έναν απ' αυτούς, τον νεαρό Μαξίμ, να συνειδητοποιηθεί ταξικά.