Charlie’s Angels - Οι Άγγελοι του Τσάρλι
Περιπέτεια
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Το ιδιωτικό πρακτορείο «επικίνδυνων αποστολών» του Charlie Tausend έχει εξαπλωθεί πλέον παγκοσμίως. Δύο από τις ικανότερες υπαλλήλους του όμως βρίσκονται μπλεγμένες σε μια σκοτεινή συνωμοσία, την οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν με τη βοήθεια της προϊσταμένης τους και μιας νεαρής επιστήμονος.



RBG - RBG: Μια ζωή για τη δικαιοσύνη
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Η πορεία του pop icon Ruth Bader Ginsburg μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α., όπου πρώτα ως απλή δικηγόρος και στη συνέχεια ως μέλος του (από το 1993) άλλαξε τη θέση της γυναίκας στην αμερικανική κοινωνία.



Το θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών
Δραματική
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Η διαδρομή ζωής μιας αστυνομικού που έχει μετατεθεί από την αντιτρομοκρατική στο Μεσολόγγι και μιας γυναίκας που εργάζεται στο τοπικό εργοστάσιο επεξεργασίας χελιών θα διασταυρωθεί με αναπάντεχα μακάβριο τρόπο.



The Irishman - Ο Ιρλανδός
Περιπέτεια
Διάρκεια: 209'

Η περίληψη:
Τρόφιμος γηροκομείου πλέον, ο εκτελεστής της μαφίας Frank Sheeran ανακαλεί την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του αρχισυνδικαλιστή Jimmy Hoffa.



El Benny - Μπένι
Βιογραφική
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Η ζωή του Κουβανού κορυφαίου τραγουδιστή και συνθέτη Benny Moré , ο οποίος μεσουράνησε στη δεκαετία του ’50 και πέθανε, όντας αλκοολικός, στα 44 του χρόνια.



Gospod Postoi, imeto i' e Petrunija - Υπάρχει Θεός, το όνομά της είναι Πετρούνια
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Σε μια κωμόπολη των Σκοπίων μια μοναχική νεαρή κοπέλα βουτά στο ποτάμι και πιάνει το σταυρό των Θεοφανίων, προκαλώντας αναστάτωση στην ανδροκρατούμενη τοπική κοινωνία.