Ένας κύκλος εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο Γονείς, κρατήστε δυνατή τη σχέση σας την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με εισηγήτρια την ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλο γονέων και συγγραφέα Χριστίνα Ρασιδάκη.

Και ξαφνικά γίνατε οικογένεια. Το πρόγραμμα απαιτητικό και οι στιγμές που έχετε μεταξύ σας σας βρίσκουν συχνά κουρασμένους και ίσως όχι σε τόσο καλή διάθεση. Η συνάντηση αυτή σας βοηθά: Να καταλαβαίνετε βαθιά τις ανάγκες ο ένας του άλλου, να επικοινωνείτε ώστε να εισακούεστε, να βλέπετε τη σχέση σας ως λιμάνι ξεκούρασης και ανασυγκρότησης, να νιώθετε πιο κοντά κι αγαπημένοι, να κρατάτε τη σχέση σας ζωντανή.

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης αξίας 10€ πριν από το εργαστήριο. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου


την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:30μ.μ., στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιάννης Ευσταθιάδης. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο συγγραφέας-μεταφραστής Αχιλλέας Κυριακίδης. Ο Μιχάλης Γκανάς θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.