"Ο διαβόητος" της Johanna Lindsey

Ήταν η ευκαιρία που παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή…
Για τη λαίδη Ρεμπέκα Μάρσαλ ξεκινάει ένα μοναδικό ταξίδι, όταν γίνεται κυρία επί των τιμών στην αυλή της βασίλισσας Βικτόρια! Όλα τα όνειρά της μοιάζουν να έχουν εκπληρωθεί και το μέλλον της διαγράφεται στρωμένο με ροδοπέταλα.
Όμως, όπως σε όλες τις Αυλές, πίσω από τους ανθισμένους κήπους κρύβονται ίντριγκες και ψίθυροι. Παρά τη θέλησή της, η Ρεμπέκα παρασύρεται στη δίνη μιας λυσσαλέας αντιπαλότητας. Από τη μια, είναι ο επικίνδυνος άρχοντας των κατασκόπων της βασίλισσας και, από την άλλη, μια αριστοκράτισσα που χρησιμοποιεί τις γυναίκες της Αυλής για τους δικούς της σκοπούς.
Κάπου εκεί, κάνει την εντυπωσιακή του εμφάνιση ο συμπαθής και δημοφιλής μαρκήσιος Ρούπερτ Σεντ Τζον. Δεν είναι μόνο ακαταμάχητος, ούτε περιφέρεται απλώς στην Αυλή κάνοντας μεγαλοπρεπείς υποκλίσεις και μοιράζοντας γενναιόδωρα χειροφιλήματα. Στην πραγματικότητα, είναι ένας μυστικός πράκτορας του Στέμματος με διπλή ταυτότητα και μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Όντας σίγουρος ότι η Ρεμπέκα τον κατασκοπεύει, αποφασίζει να την προσεγγίσει για να εξακριβώσει τις προθέσεις της και να αποφύγει τυχόν παγίδες που του ετοιμάζει.
Και χωρίς να το καταλάβει, μόλις έχει βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου…

"Η αποπλάνηση του Έλιοτ ΜακΜπράιντ" της Jennifer Ashley

H Τζουλιάννα Σεντ Τζον ανατράφηκε για να γίνει μια ευπρεπής, αψεγάδιαστη σύζυγος που θα κάνει περήφανη την οικογένειά της και την κοινωνία. Έπειτα από έναν πολυετή αρραβώνα, ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, για να ανακαλύψει ότι ο γαμπρός την εγκατέλειψε τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της.
Εκείνη τη μέρα συνάντησε ξανά τον πρώτο της έρωτα, τον τολμηρό και παθιασμένο Σκοτσέζο Έλιοτ ΜακΜπράιντ, και τότε της ήρθε μια ιδέα: του ζήτησε να την παντρευτεί για να τη σώσει από ένα αβέβαιο μέλλον!
Ο Έλιοτ ΜακΜπράιντ μόλις έχει γλιτώσει από μια βάρβαρη αιχμαλωσία στην Ινδία και έχει επιστρέψει στη Σκοτία πλούσιος αλλά βασανισμένος – ουσιαστικά ένα ανθρώπινο ράκος. Η Τζουλιάννα τού προσφέρει ως αντάλλαγμα για την πρόταση γάμου τη βοήθειά της τόσο για να αναστηλώσει το κάστρο του όσο και για να ξαναβρεί τον εαυτό του.
Κι έτσι, θα παίξουν και οι δύο το τελευταίο τους χαρτί για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη...