Ένας κύκλος εργαστηρίων που βοηθά τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στο διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο

Πώς να μην κακομάθετε το νήπιό σας
Διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσεων και εντάσεων

την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, στις 19.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), με εισηγήτρια την ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλο γονέων και συγγραφέα Χριστίνα Ρασιδάκη.

Έχετε ένα μικρό που μόλις περπάτησε, αρπάζει τα πάντα και δεν ακούει κανένα; Ένα τρομερό δίχρονο; Ένα απαιτητικό τετράχρονο; Ένα πεντάχρονο με άποψη; Οι δύσκολες στιγμές ξεκινούν από τη στιγμή που τα μικρά ανεξαρτητοποιούνται. Τι κρύβουν όμως οι συμπεριφορές τους και πώς κρατάμε μια σωστή στάση απ’ την αρχή;

Μια ενδυναμωτική, διαδραστική συνάντηση για νέους γονείς που αναζητούν εμπεριστατωμένη πληροφόρηση και σωστή καθοδήγηση, ώστε να μη μετατρέπεται το σπίτι κάθε φορά σε πεδίο μάχης.

Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης αξίας 10€ πριν από το εργαστήριο. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ΩΡΕΣ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: