Cat in the wall - Γάτα στον τοίχο
Δραματική
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Στο σύγχρονο Λονδίνο, μια βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα δουλεύει όλη μέρα για να συντηρήσει την οικογένειά της, με την οποία ζει στο μικρό διαμέρισμα μιας πολυπολιτισμικής πολυκατοικίας. Οι ένοικοι θα κληθούν να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας όταν οι αταξίες μιας γάτας κάνουν τις ζωές τους άνω κάτω.



Deux - Εμείς οι δύο
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Δύο ερωτευμένες γυναίκες που κρύβουν για χρόνια τη σχέση τους, παρότι κατοικούν σε διπλανά διαμερίσματα, αποφασίζουν να μετακομίσουν, ώστε να ζήσουν μαζί. Τότε όμως ένα απροσδόκητο συμβάν τινάζει στον αέρα τα σχέδιά τους προκαλώντας τη λήψη δραστικών αποφάσεων.



Trolls world - Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Πόπη και ο Κλωνάρης συνειδητοποιούν πως υπάρχουν κι άλλοι Ευχούληδες που ανήκουν σε μουσικές φυλές όταν καλούνται να προστατεύσουν τη δική τους ποπ ταυτότητα απέναντι στην επέλαση της ροκ βασίλισσας Μπαρμπ, που απειλεί να τους κατακτήσει.



La Virgen de Agosto - Η Παρθένος του Αυγούστου
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Αστικός ρομαντισμός και νεανική ελαφρότητα αναβλύζουν από το ανεπιτήδευτα ρομαντικό φιλμ, το οποίο όμως αγγίζει μόνο την επιφάνεια των θεμάτων που θίγει, ενώ κρατά αδικαιολόγητα την ενέργειά του σε υποτονικά επίπεδα, παρά τη γλυκιά ερμηνεία της πρωταγωνίστριας.



El asesino de los Caprichos - Οι δολοφόνοι του Γκόγια
Θρίλερ
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ένας κατά συρροή δολοφόνος στερεί τη ζωή πλούσιων συλλεκτών, οι οποίοι βρίσκονται τοποθετημένοι σε μια στάση που παραπέμπει στα «Καπρίτσια» του Francisco Goya. Δύο αταίριαστες ντετέκτιβ αναλαμβάνουν την εξιχνίαση της υπόθεσης, με τις μεταξύ τους προστριβές να μπαίνουν εμπόδιο στη δουλειά τους.