F9 - Fast & Furious 9
Περιπέτεια
Διάρκεια: 145'

Η περίληψη:
Ο Dom έρχεται αντιμέτωπος με τον μικρότερο αδελφό του Jakob, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει μια πολύτιμη για το μέλλον της ανθρωπότητας ηλεκτρονική συσκευή.



Promising young woman - Υποσχόμενη νέα γυναίκα
Θρίλερ
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Το τραυματικό παρελθόν της μοναχικής Cassie θα έρθει στην επιφάνεια όταν συναντήσει τους παλιούς συμφοιτητές της, οι οποίοι την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τις σπουδές της στην ιατρική.



Yalda - Γιάλντα, η νύχτα της συγχώρεσης
Δραματική
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Η Maryam είναι μια νεαρή γυναίκα καταδικασμένη σε θάνατο για τη δολοφονία του συζύγου της. Μόνη της ελπίδα είναι να της δώσει δημόσια συγχώρεση η κόρη του θύματος, κάτι το οποίο έχει συμφωνηθεί να γίνει σε μια τηλεοπτική εκπομπή υψηλής τηλεθέασης. Η συνάντηση των δύο γυναικών, όμως, θα εξελιχθεί εντελώς απρόβλεπτα.



Όρνιθες (ή πώς να γίνεις πουλί)
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Καθώς η θεατρική παράσταση των αριστοφανικών «Ορνίθων», σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, περιοδεύει ανά τον κόσμο, οι συντελεστές της σχολιάζουν τη σχέση του κειμένου αλλά και τη δική τους, με τη διαχρονική επιθυμία του ανθρώπου να πετάξει.



Digger
Δραματική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο Νικήτας ζει αποτραβηγμένος σε ένα ορεινό δάσος, το οποίο απειλείται από την επιθετική επέκταση μιας βιομηχανικής μονάδας. Οι τόνοι θα ανέβουν ακόμα περισσότερο με την ξαφνική άφιξη του γιου του, ο οποίος διεκδικεί το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε από τη μητέρα του.