Monday

Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ο Mickey και η Chloe είναι δύο Αμερικανοί που γνωρίζονται στην καλοκαιρινή Αθήνα και ζουν μια συναρπαστική ερωτική σχέση. Όταν όμως ο χρόνος παραμονής της Chloe στην Ελλάδα τελειώνει, πρέπει να πάρουν μια δεσμευτική απόφαση για το μέλλον τους.



It must be haven - Ο Παράδεισος έπεσε στη Γη

Κωμωδία
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο Παλαιστίνιος σκηνοθέτης Elia Suleiman ταξιδεύει ως το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη για να βρει χρηματοδότες για την καινούργια ταινία του, καταλαβαίνει όμως πως δεν μπορεί ποτέ να φύγει μακριά από την πατρίδα του.



Minari

Δραματική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Μια αμερικανοκορεατική τετραμελής οικογένεια εγκαταλείπει την Καλιφόρνια και κυνηγά το όνειρο της επιτυχίας στις πεδιάδες του Άρκανσο. Όμως τα φιλόδοξα σχέδιά της για τη μετατροπή 50 εκταρίων γης σε πλούσια φάρμα με κορεάτικα φρούτα και λαχανικά θα συναντήσουν διαδοχικά εμπόδια κι αναπάντεχες αναποδιές.



American Traitor: The trial of Axis Sally - Αμερικανική προδοσία
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Γνωστή ως η «Σάλι του Άξονα», λόγω των αγγλόφωνων φιλοναζιστικών ραδιοφωνικών προγραμμάτων της κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η Αμερικανίδα Mildred Gillars προσάγεται το 1948 σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.



Way down - Oι διαρρήκτες
Περιπέτεια
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Έχοντας ανασύρει από τα βάθη της θάλασσας τρία νομίσματα - «χάρτη» ενός αμύθητου θησαυρού, τα οποία όμως κατέσχεσε το ισπανικό κράτος, ο βετεράνος τυχοδιώκτης Walter αποφασίζει να τα πάρει πίσω. Οργανώνει λοιπόν το τέλειο σχέδιο για να μπει στο απόρθητο χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας της Ισπανίας την ημέρα που η εθνική ομάδα της χώρας θα παίζει στον τελικό του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ του 2010.