Επειδή, όχι μόνο η ελληνική τηλεόραση αλλά και η παγκόσμια φαίνεται να έχει στερέψει από ιδέες, ένα ακόμα πολυσυζητημένο reboot θα κάνει την εμφάνισή του στους δέκτες μας μέσα στο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, το reboot του "Gossip girl" είναι έτοιμο, με μια σεζόν 10 επεισοδίων, η οποία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 08 Ιουλίου, μέσα από το δίκτυο του HBO Max, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το κανάλι.

Η νέα γενιά της σειράς ξεκινάει οκτώ χρόνια μετά από το τελευταίο επεισόδιο του παλιού "Gossip Girl", του Ορθόδοξου, εκείνου που αγαπήσαμε και που δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει το καινούργιο -αλλά μπορεί απλά να έχω γίνει κωλόγρια και να γκρινιάζω με κάθε τι καινούργιο. Φυσικά, οι νέοι μας πρωταγωνιστές θα είναι για μια ακόμα φορά από τη Νέα Υόρκη και θα φοιτούν στο ίδιο σχολείο με τους προκατόχους τους, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Emily Alyn Lind ως Audrey Hope, Eli Brown ως Otto Bergmann IV, Whitney Peak ως Zoya Lott, Thomas Doherty ως Max Wolfe, Jordan Alexander ως Julien Calloway, Evan Mock ως Aki Menzies, Zión Moreno ως Luna La, Savannah Lee Smith ως Monet de Haan και Tavi Gevinson ως Kate Keller.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα ασχοληθεί με το πόσο τα social media έχουν μπει στην καθημερινότητά μας και επηρεάζουν τόσο την εικόνα μας, όσο και αυτά που κρύβουμε στην καθημερινότητά μας. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, διατηρούμε την ίντριγκα, τα ερωτικά τρίγωνα, τους τσακωμούς και τον ευρύτερο αλαλαγμό, απλά προσθέτουμε σε αυτό λίγο influencing, λίγο Instagram, λίγο Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πολύ political correct και να σου η εκδοχή μιας παλιάς συνταγής, προσαρμοσμένη απόλυτα στα μέτρα και στα σταθμά του 2021. Μόνο που, κατά την ταπεινή μου άποψη, το "Gossip Girl" δεν προοριζόταν ποτέ να είναι μια political correct σειρά, οπότε δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο όλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει, αλλά δεν μένει παρά να περιμένω να τη δω για να την κρίνω.

Η Kristen Bell επιστρέφει για να δανείσει για μια ακόμα φορά τη φωνή της στο αγαπημένο μας Gossip Girl, έξυπνη κίνηση μεν, αφού κάνει επίκληση στο συναίσθημα των παλιών θεατών, όχι απαραίτητα ευφάμιλη του αποτελέσματος δε -γιατί χωρίς Blair, Chuck, άντε, και Serena, πού πάτε ξεβράκωτοι στ' αγγούρια;

Anyway, ο χρόνος θα δείξει, αλλά μέχρι τότε, δείτε το τελικό trailer και πάρτε μια πρώτη γεύση...