Godzilla vs. Kong - Γκοτζίλα vs. Κονγκ

Περιπέτεια
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Μια ομάδα επιστημόνων αναλαμβάνει να εντοπίσει και να οδηγήσει τον Kong στο πραγματικό του σπίτι, όμως η συνάντησή τους με τον εξαγριωμένο Godzilla απειλεί με τεράστια καταστροφή ολόκληρο τον πλανήτη.



Old
Θρίλερ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια τετραμελής οικογένεια που κάνει διακοπές σε τροπικό θέρετρο απομονώνεται σε μια παραλία από την οποία δεν μπορεί να απομακρυνθεί. Έντρομη ανακαλύπτει ότι εκεί ο χρόνος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.



Jungle Cruise - Περιπέτεια στη ζούγκλα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα μια θαρραλέα εξερευνήτρια και ο μη μου άπτου αδελφός της ταξιδεύουν ως τα βάθη του Αμαζονίου για να βρουν ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες. Οδηγός τους ένας τυχοδιώκτης καπετάνιος ενός τουριστικού πλοιαρίου και στο κατόπι τους ένας αδίστακτος Γερμανός πρίγκιπας.



La daronne - Η νονά της νύχτας
Κομεντί
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η αραβικής καταγωγής Patience δουλεύει ως μεταφράστρια της γαλλικής Δίωξης Ναρκωτικών, ειδικευμένη σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις υπόπτων. Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά όταν, παρακολουθώντας τη συνομιλία δύο διακινητών ναρκωτικών, αναγνωρίζει στον έναν από αυτούς το γιο της αγαπημένης κυρίας που φροντίζει την υπερήλικη μητέρα της, και αποφασίζει να τον προστατεύσει.



Wanda, mein Wunder - Μη Φεύγεις, Βάντα!
Δραματική
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Η 35χρονη Πολωνέζα Wanda, μητέρα δύο μικρών παιδιών, δουλεύει σε μια παραλίμνια ελβετική βίλα, φροντίζοντας τον πλούσιο 70άρη Josef και βοηθώντας τη γυναίκα του Elsa. Ο γιος του ζευγαριού είναι ερωτευμένος μαζί της, όλα όμως θα αλλάξουν άρδην όταν η Wanda μείνει απροσδόκητα έγκυος.



Mystère à Saint-Tropez - Κάτι τρέχει στον Σεν Τροπέ
Κωμωδία
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Μετά το πάρτι στη βίλα ενός εκατομμυριούχου στο αυγουστιάτικο Σεν Τροπέ του 1970, μια απόπειρα δολοφονίας αναστατώνει τους διάσημους καλεσμένους και αναγκάζει τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη της να στραφεί στον υπουργό Ζακ Σιράκ. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο μόνος διαθέσιμος επιθεωρητής στο καλοκαιρινό Παρίσι, ο γκαφατζής Jean Boullin, ο οποίος καταφθάνει φουριόζος στο πολυτελές θέρετρο και βάζει αμέσως μπροστά τις ανορθόδοξες μεθόδους του.



Lassie - Eine abenteuerliche reise - Λάσι, γύρνα σπίτι
Περιπέτεια
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο 12χρονος Flo και η σκυλίτσα του Lassie είναι αχώριστοι φίλοι, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας αναγκάζουν την οικογένεια του μικρού να αποχωριστεί προσωρινά το αγαπημένο της κατοικίδιο. Όμως η Lassie θα δραπετεύσει από το καινούργιο της σπιτικό και θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι για να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο.



La mancha negra - Η μαύρη κηλίδα
Δραματική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
1971 σε ένα απομονωμένο χωριό της Ανδαλουσίας. Μετά το θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας τους, οι τρεις κόρες της βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα γείτονα που θα τους γυρίσει την πλάτη, έναν ιερέα που τους έχει κηρύξει πόλεμο και την απρόσμενη άφιξη του αποξενωμένου αδελφού τους.