Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με τον διάσημο συγγραφέα και εικονογράφο Πίτερ Χ. Ρέινολντς το Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021, στις 19.00μ.μ.

Ο δημιουργικός οραματιστής και ταλαντούχος Πίτερ Χ. Ρέινολντς με αφετηρία τα βιβλία του Συλλέκτης λέξεων, Πες κάτι! και Να είσαι ο εαυτός σου συνομιλεί για πρώτη φορά με τους μικρούς -αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία- βιβλιόφιλους από την Ελλάδα!

Αν είσαι περίεργος, ονειροπόλος, νιώθεις μοναδικός, σου αρέσει η περιπέτεια και δεν ησυχάζεις με τίποτα, θέλεις να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις μικρά και πολύτιμα πράγματα για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, μη χάσεις αυτή την εκδήλωση! Σε χρειαζόμαστε στην παρέα μας για να μεγαλώσουμε τη δύναμή μας για έναν κόσμο καλύτερο για όλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διερμηνεία στα ελληνικά.
Δωρεάν παρακολούθηση online μέσω Ζoom.
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Για παιδιά από 4 ετών και τους γονείς τους.

«Οι λέξεις είναι μαγικές. Έχουν τη δύναμη να εκφράζουν, να συνδέουν και να μεταμορφώνουν… Οι εικόνες και οι λέξεις μου είναι εδώ για να σου δείξουν τον τρόπο να αποκτήσεις θετική ενέργεια, να αξιοποιήσεις τη φαντασία και την περιέργειά σου… Εξωτερίκευσε ό,τι έχεις μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σου και μοιράσου το με τον κόσμο γύρω σου, με όποιον τρόπο θεωρείς καλύτερο – είτε με λέξεις είτε με εικόνες είτε με τη μουσική είτε με κάποιον άλλον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα… Με το να μοιραζόμαστε τη φωνή μας, τις σκέψεις μας και τα ταλέντα μας, ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά και όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.»
Π.Χ.Ρ.