"Εκδίκηση στον θάνατο" της J.D. Robb

Mια ιδιοφυΐα με την καρδιά ενός δολοφόνου. Αθόρυβα, γίνεται η σκιά του θηράματος. Τα βήματά του προσεκτικά και καλά μελετημένα. Στοιχειώνει την αστυνομία με γρίφους για τα εγκλήματα που πρόκειται να διαπράξει. Φροντίζει πάντα να είναι πολύ αργά για να σωθεί η ζωή των θυμάτων του.
H Ιβ Ντάλας βρήκε το πρώτο θύμα μέσα στο διαμέρισμά του. Μια αποτρόπαια ανθρωποκτονία. Το δεύτερο θύμα δολοφονήθηκε σε ένα άδειο πολυτελές διαμέρισμα. Τα κοινά μεταξύ των δύο αντρών φαινομενικά ήταν ελάχιστα.
Και οι δύο υπέστησαν ανείπωτα βασανιστήρια πριν από τον θάνατό τους. Και οι δύο κρατούσαν καλά φυλαγμένο ένα μυστικό, εδώ και δέκα χρόνια. Ένα μυστικό, το οποίο μοιραζόταν και ο Ρόαρκ, ο σύζυγος της Ιβ. Ο χρόνος είναι εχθρός και η Ιβ πρέπει να προλάβει πριν προστεθεί ακόμα ένα θύμα στη λίστα.

"Μάτια από σμαράγδι" της Eloisa James

Για να κερδίσει την αγάπη της…
Ως ένας εξαιρετικά πλούσιος λόρδος, ο Γκόουαν Στόουτον, δούκας του Κίνρος, μπορεί να συνοδεύσει οποιαδήποτε νεαρή θέλει στον χορό. Για τον μεθοδικό και αποφασιστικό Γκόουαν, όμως, καμία δεν είναι κατάλληλη.
Μέχρι που εμφανίζεται μπροστά του η λαίδη Ίντιθ Γκίλκριστ. Απολύτως μαγεμένος από την αύρα της και την ομορφιά της, νιώθει ότι πρέπει να την κατακτήσει.
Θα πρέπει πρώτα να την απελευθερώσει από τον πύργο της…
Η Ίντι είχε την ατυχία να είναι βαριά άρρωστη στο ντεμπούτο της και μετά βίας μπορεί να θυμηθεί την όψη του Γκόουαν. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίζει μουσική, ώσπου αποφασίζει να ξεκινήσει μια τρυφερή αλληλογραφία με τον δούκα της. Ο έρωτάς τους ανθεί… μέχρι την ημέρα του γάμου τους. Ξαφνικά, όλα καταρρέουν.
Μια αλήθεια έρχεται στο φως και τότε οδυνηρές λέξεις βγαίνουν από τα χείλη του Γκόουαν, προκαλώντας ανεπανόρθωτες πληγές και αφήνοντας σημάδια στην ψυχή της Ίντι.
Θέλοντας να του δώσει ένα καλό μάθημα, η λαίδη απομονώνεται σε ένα κάστρο και του απαγορεύει με κάθε τρόπο την πρόσβαση.
Μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Γκόουαν Στόουτον;