Οι φαν της σειράς το γνωρίζουν καλά· «Το Μαγικό Αρωματοπωλείο» είναι μια συναρπαστική σειρά με αμέτρητα χρώματα, μαγικά μυστήρια και μακρινά ταξίδια, μια μοναδική περιπέτεια φαντασίας που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Αόρατα σαν τα πνεύματα, τα αρώματα ξυπνούν μέσα μας αναμνήσεις, απελευθερώνουν συναισθήματα και μας αφήνουν στο απόλυτο έλεός τους. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον κόσμο που να έχει τόσο μεγάλη επίδραση και εντούτοις να περνά απαρατήρητο, να μην μπορείς να το δεις.

Η Γερμανίδα συγγραφέας Άννα Ρούε, εμπνεύστρια και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Το Μαγικό Αρωματοπωλείο», θα μας αποκαλύψει τα πάντα live: για την έρευνά της στο Παρίσι, την πόλη που είναι πιο συνδεδεμένη από οποιαδήποτε άλλη με τα ακριβά αρώματα, και θα μας εκμυστηρευτεί για το πώς ξεκίνησαν όλα.

Βοηθοί της για μία ώρα θα είναι η καθηγήτρια Γερμανικών και συνεργάτιδα του GOETHE-INSTITUT ATHEN Αλεξάνδρα Παπαθανασίου και όλοι εσείς!

Συντονιστείτε το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, στις 11.00π.μ., στη σελίδα Facebook των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στο κανάλι YouTube των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στη σελίδα Facebook του GOETHE-INSTITUT ATHEN και θα πραγματοποιηθεί στα γερμανικά με διερμηνεία στα ελληνικά.

Σας περιμένουμε όλους και όλες εσάς που σας αρέσουν τα μυστήρια με άρωμα!

Μην το χάσετε!

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν στη σειρά 5 βιβλία. Βρείτε τα όλα εδώ και συμπληρώστε τη συλλογή σας. Τον Δεκέμβριο μη χάσετε το ολοκαίνουργιο βιβλίο της σειράς Η κληρονομιά της Βίλας Εύα.