En attendant Βojangles - Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς
Δραματική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Παράφορα ερωτευμένοι, ο Georges και η Camille προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από μικροαστικά στερεότυπα και να μεγαλώσουν το γιο τους Gary με αντισυμβατική ελευθερία. Αλλά η πραγματικότητα έχει διαφορετικά σχέδια…



Il materiale emotivo - Το μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Ένας Ιταλός βιβλιοπώλης ζει με την ανάπηρη κόρη του στο Παρίσι. Η φουριόζα εισβολή μιας ηθοποιού στη ζωή του θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήσυχη καθημερινότητά του.



SAS: Red notice - SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος συναγερμός
Περιπέτεια
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Μια ομάδα μισθοφόρων ακινητοποιεί στο τούνελ της Μάγχης την ταχεία Λονδίνο – Παρίσι και παίρνει ομήρους τους επιβάτες της. Ανάμεσά τους, όμως, βρίσκεται ένα επίλεκτο μέλος των βρετανικών ειδικών δυνάμεων.



El Sustituto - Ο αντικαταστάτης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος αναζητά πληροφορίες για την τύχη ενός αστυνομικού ο οποίος το 1982 ενεπλάκη σε μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας και πολιτικής διαπλοκής.



Délicieux - Délicieux, Το Πρώτο Εστιατόριο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Γαλλία, 1789. Όταν ο μάγειρας Manceron σερβίρει ένα μη εγκεκριμένο πιάτο δικής του εμπνεύσεως, οι επιπτώσεις είναι σκληρές και απολύεται. Πληγωμένος, απαρνιέται το πάθος του και αποσύρεται σε ένα περιφερειακό πανδοχείο. Όλα θα αλλάξπουν όμως όταν καταφθάσει εκεί μια μυστηριώδης γυναίκα και προτείνει να γίνει μαθητευόμενή του.