Where the crawdads sing - Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Στη Βόρεια Καρολίνα των 60s μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει μόνη της στην απομονωμένη περιοχή των βάλτων γίνεται η πρώτη ύποπτος για τη δολοφονία ενός αγοριού με το οποιο είχε σχέση.



Fall - Πτώση
Θρίλερ
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Δυο φίλες αποφασίζουν να σκαρφαλώσουν σε μια εγκαταλελειμμένη στη μέση της ερήμου κεραία 600 μέτρων. Όταν φτάνουν στην κορυφή της, όμως, διαπιστώνουν πως δεν έχουν τρόπο να κατέβουν.



Three thousand tears of longing - Τρεις χιλιάδες χρόνια προσμονής
Φαντασίας
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια μοναχική Βρετανίδα ακαδημαϊκός αγοράζει στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης ένα λυχνάρι. Προσπαθώντας να το καθαρίσει, ελευθερώνει από μέσα του ένα τζίνι το οποίο της προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τρεις ευχές της. Οι «Χίλιες και μια νύχτες» εμπνέουν μία απενοχοποιημένα διασκεδαστική σπονδυλωτή φαντασία, η οποία σε κερδίζει με την παραμυθένια διάστασή της, χάνοντας όμως κάθε γοητεία με τις διδακτικά σύγχρονες παραπομπές της.



Pahanhautoja - Εκκόλαψη
Τρόμου
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Μια έφηβη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να ευχαριστήσει την απαιτητική μητέρα της, ανακαλύπτει ένα περίεργο αβγό πτηνού. Το κρύβει και το κρατάει ζεστό, αλλά, όταν εκκολάπτεται, αυτό που αναδύεται θα σοκάρει τους πάντες.



Ghahreman - Ένας ήρωας
Δραματική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Καταδικασμένος για χρέη, ο Rahim παίρνει διήμερη άδεια από τη φυλακή και προσπαθεί να διευθετήσει την οφειλή στον κουνιάδο του. Η λύση μοιάζει να έρχεται από την ερωμένη του, η οποία βρίσκει στο δρόμο μια τσάντα με χρυσά νομίσματα.