Ξέρω πως το 2011 δεν ήταν εύκολη χρονιά για κανέναν από εμάς. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση... πολλοί παράγοντες επηρέασαν την διάθεσή μας και έβγαλαν στην επιφάνεια τον πιο απαισιόδοξο εαυτό μας. Ωστόσο, θέλω να πιστεύω, πως το 2012, όσο δύσκολο κι αν μπορεί να γίνει, δεν θα καταφέρει να μας γονατίσει αλλά αντίθετα, θα μας κάνει πιο δυνατούς κι εμείς, θα επιδείξουμε όλη την καλή θέληση και την αισιοδοξία που χρειάζεται για να πάμε μπροστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γιατί τελικά, αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τι.
Ειλικρινά, εύχομαι σε όλους εσάς, αναγνώστες, περαστικούς και φίλους, χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη κι ευτυχία! Μην σταματάτε να ονειρεύεστε γιατί τότε είναι που θα πάψετε να ζείτε! Παλέψτε για να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, να κερδίσετε την ζωή σας, τα χαμόγελα τις ευτυχισμένες στιγμές που σας αξίζουν. Στο κάτω-κάτω, το καλό έχει μεγαλύτερη δύναμη από το κακό και όσο άσχημα κι αν φαίνονται τα πράγματα στο τέλος, οι καλές στιγμές είναι εκείνες που μένουν πιο έντονα στη μνήμη μας, αρκεί να το θέλουμε.
Εμείς, για μια ακόμα χρονιά θα είμαστε εδώ, να κάνουμε παρεούλα, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να μιλάμε για την καθημερινότητα μας, για όμορφα βιβλία, ωραίες ταινίες και όχι μόνο...