Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων για την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει μία ακόμα συναυλία την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00μ.μ. το βράδυ στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία τουΓιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή . Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.

Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.

Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Παραγωγή: Αρτύς, www.artys.gr

Τοποθεσία: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ημερομηνία: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα έναρξης: 21.00μ.μ.

Τιμή εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος

Προπώληση εισιτηρίων: 
- Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη (4ος όροφος, Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια), καθημερινά από 08:00π.μ. έως 15:00μ.μ.
- Passport Καραΐσκου 119, τηλ.: 210-4296401
- Viva.gr , 11876, Public.gr , Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload