ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,
ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προχωρούν σε μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή προσφορά. Πέντε διαφορετικές κασετίνες, συνδυασμοί εξαιρετικά δημοφιλών τίτλων, σε προνομιακή τιμή (έκπτωση πάνω από 40%), με το επιπλέον μπόνους ότι μαζί με την έντυπη έκδοση παρέχεται κωδικός που δίνει δωρεάν πρόσβαση στην ψηφιακή μορφή των βιβλίων.

Περιλαμβάνουν περιπέτειες του πιο αγαπημένου αντιήρωα της αστυνομικής λογοτεχνίας, του επιθεωρητή Χάρι Χόλε, από τον βασιλιά του σκανδιναβικού αστυνομικού Jo Nesbo. Περιλαμβάνουν ακόμα ιστορίες του δημοφιλούς λογοτεχνικού ζευγαριού της αστυνομικής λογοτεχνίας, του αστυνομικού Πάτρικ και της συγγραφέα Ερίκα, από τη σουηδέζα Camilla Lackberg, τα δύο πρώτα βιβλία της τριλογίας του σουηδού Alexander Soderberg η οποία αποτελεί παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο και καθηλώνει με τον ξέφρενο ρυθμό, την κινηματογραφική ταχύτητα και τους αξέχαστους χαρακτήρες της, και τέλος τις τέσσερις πρώτες περιπέτειες του αγαπημένου ντετέκτιβ των μικρών μας φίλων, του ντετέκτιβ Κλουζ.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ
Δύο συναρπαστικές περιπέτειες του επιθεωρητή Χάρι Χόλε
Από 34,30€ ΜΟΝΟ 19,90€

Δύο συναρπαστικές περιπέτειες του επιθεωρητή Χάρι Χόλε
Από 34,30€ ΜΟΝΟ 19,90€

Δύο περιπέτειες του επιθεωρητή Πάτρικ και της Ερίκα
Από 35,40€ ΜΟΝΟ 19,90€

Τα δύο πρώτα μέρη της συγκλονιστικής τριλογίας της Σοφί Μπρίνκμαν
Από 34,30€ ΜΟΝΟ 19,90€

Οι τέσσερις πρώτες περιπέτειες του ντετέκτιβ Κλουζ
Από 30,80€ ΜΟΝΟ 19,90€

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχουν ήδη ανακοινώσει με το λανσάρισμα των κασετινών και τον εξής διαγωνισμό: Όλοι όσοι αγοράσουν μία οποιαδήποτε από τις πέντε κασετίνες έως τις 7 Μαρτίου 2015, μπαίνουν αυτομάτως σε κλήρωση που θα αναδείξει τρεις μεγάλους τυχερούς.

Ο πρώτος τυχερός που θα αναδείξει η κλήρωση θα επιλέξει είτε ένα tablet είτε βιβλία της επιλογής του από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ονομαστικής αξίας 300€.
Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει βιβλία της επιλογής του από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ονομαστικής αξίας 200€, και ο τρίτος αντιστοίχως 100€.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 09 Μαρτίου και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό μας τόπο στις 10/3/2015.

Δείτε περισσότερα για τη διαδικασία και τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ.