Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Κυψέλης που διοργανώνεται από την Ένωση Καταστηματαρχών Κυψέλης, με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων), σας παρουσιάζουμε μια σειρά συναυλιών από γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ροκ μουσικής.

Το πρώτο live είναι γεγονός!

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, στις 20:00μ.μ., ο πεζόδρομος της Φωκίωνος Νέγρη θα φιλοξενήσει τους Jo’s Garage και τους Nylon Astra, δύο μπάντες αρκετά διαφορετικές, αλλά με κοινό παρονομαστή την άρτια σκηνική παρουσία και την όρεξη για jamming!

Jo’s Garage
Οι Jo's Garage σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2015. Παίζουν rock n roll, blues και country. Κάνουν εμφανίσεις σε διάφορα μπαρ και μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και της επαρχίας. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.
Check them out!
Γεωργία Πουτού - φωνή
Στέλιος Καντζούρης - κιθάρα, φωνή
Κώστας Σκαλιώτης - μπάσο
Αλέξανδρος Τσάμης - τύμπανα

Nylon Astra
Από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της εγχώριας σκηνής, οι Nylon Astra παντρεύουν πληθώρα μουσικών επιρροών, όπως blues, soul και rock ‘n’ roll, και εφευρίσκουν τον προσωπικό τους ήχο. Το όνομά τους, κατά το ήμισυ, το πήραν από την φράση του Oscar Wilde “Όλοι ζούμε στον υπόνομο, μα κάποιοι από μας κοιτάζουν τα άστρα”. Αφορμή για την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας υπήρξε η αγάπη τους για το rock ‘n’ roll και την ποίηση. Τα θέματά τους πραγματεύονται την καθημερινή ζωή στην πόλη, μέσα από τη συλλογική τους μουσική αντίληψη. Iδρύθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 από τους Τάκη και Κώστα Αιβαλή, και η σύνθεση των Nylon Astra είναι οι Tάκης Αιβαλής στα φωνητικά, Γιάννης και Νίκος Ψαρράκης στις κιθάρες, Ορέστης Νικολαίδης στο μπάσο και Σπύρος Φούκης στα τύμπανα. Μαζί τους και ο Θοδωρής Μπιστόλας στο σαξόφωνο πλαισιώνοντας τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Final Touch.

Σας περιμένουμε!

Τοποθεσία: Πεζόδρομος της Φωκίωνος Νέγρη (43 – 52), Κυψέλη

Ημερομηνία: Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, στις 20:00μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη