Forget me not
Περιπέτεια
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένας δύτης φτάνει στην Αλάσκα με σκοπό να ανασύρει ένα βυθισμένο αεροπλάνο από τον Βερίγγειο Πορθμό, την ίδια στιγμή που η γυναίκα που αγαπάει θα ξεκινήσει από την Ελλάδα για να τον συναντήσει.



45 years - 45 χρόνια
Δραματική
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Η Kate βρίσκεται κατά τις διαδικασίες για την 45η επέτειο του γάμου της, όταν ο Geoff, ο σύζυγος, λαμβάνει ένα γράμμα που τον βυθίζει στο παρελθόν. 50 χρόνια πριν, αυτός και η κοπέλα του είχαν ένα φρικτό ατύχημα στις Άλπεις. Το σώμα της βρέθηκε μετά από τόσα χρόνια παγωμένο στο χιόνι. Το ζευγάρι σοκάρεται, αλλά χάνει και την εμπιστοσύνη του. Ο μεν Geoff καταφεύγει στις αναμνήσεις του, η δε Kate κρύβει τη ζήλεια της στον ρεαλισμό. Έχει να επιλέξει τη μουσική και το μενού του πάρτι...



No escape - Χωρίς διέξοδο
Δράσης
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Ένας αμερικανός επιχειρηματίας μετακομίζει με την οικογένεια του στη νοτιο-ανατολική Ασία. Χωρίς να το έχουν υπολογίζει, βρίσκονται στο επίκεντρο πολιτικών αναταραχών, με τους επαναστάτες να επιτίθονται κατά κύματα στην πόλη. Για τους ξένους στη χώρα, αυτό είναι ένα σκηνικό τρόμου, μια και θεωρούνται εχθροί και εκτελούνται άμεσα.



The last witch hunter - Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών
Φαντασίας
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Η Νέα Υόρκη κρύβει μεγάλα μυστικά, αλλά το μεγαλύτερο είναι ότι μάγισσες ζουν ακόμα ανάμεσα στους κατοίκους της. Καταδικασμένος σε αθανασία, ο τελευταίος εναπομείναντας κυνηγός μαγισσών, ο Kaulder, είναι το μοναδικό που στέκει ανάμεσα στην ανθρωπότητα και σε μια νέα κυριαρχία των τρομακτικών και πανίσχυρων μαγισσών της Ιστορίας, μεταξύ αυτών της Βασίλισσας Μάγισσας, η οποία δεν θα σταματήσει σε τίποτα αν δεν επανακτήσει τον θρόνο της. Η μόνη που βρίσκεται να βοηθήσει τον Kaulder στον αγώνα του, είναι μια όμορφη μάγισσα, σε μια συμμαχία που ο κυνηγός δεν θα πίστευε ότι θα έπραττε ποτέ.



Μαριονέτες - Marionettes
Μυστηρίου
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
O Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται με τη βοήθεια της Λίας, μιας άγνωστης γυναίκας, που δίνει στο Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία. Η απόφαση είναι πλέον δική τους. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.



Antigang - Οι επίλεκτοι
Αστυνομική
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο Serge Buren είναι ένας αστυνομικός της παλιάς σχολής, που δεν παίζει με κανόνες. Η ομάδα του δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει τη σωματική της δύναμη, αλλά και να τραβήξει όπλο, όταν έχει να κάνει με τον υπόκοσμο του Παρισιού. Πλέον, όμως, κάθε κίνησε είναι υπό την επιτήρηση του νέου αρχηγού, του Cartier, και ο Buren γνωρίζει ότι ο καιρός του περνάει. Όταν μια ληστεία μετατρέπεται σε φόνο, ο Buren τολμά και εισβάλει στο σπίτι του πρώην κατάδικου Kasper. Αλλά αυτός έχει ισχυρό άλλοθι και ο αστυνόμος αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Buren παρακούει διαταγές και προσπαθεί να σταματήσει μια ληστεία σε τράπεζα. Ακολουθεί αιματοχυσία και ο αστυνόμος παίρνει την ευθύνη. Αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι και η ληστεία είναι μέρος ενός μεγαλύτερου εγκληματικού σχεδίου και μην έχοντας κάτι να χάσει, αποφασίζει να αναλάβει δράση.



Court - Το δικαστήριο
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ένας ηλικιωμένος τραγουδοποιός συλλαμβάνεται κατηγορούμενος ότι με ένα επαναστατικό του τραγούδι προκάλεσε την αυτοκτονία ενός εργάτη του αποχετευτικού δικτύου, που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η υπόθεση εκδικάζεται σε μια αίθουσα δικαστηρίου όπου κρίνονται οι ελπίδες και τα όνειρα απλών ανθρώπων. Παράλληλα με τη δράση στο δικαστήριο, παρακολουθούμε την καθημερινότητα του δικαστή και των δικηγόρων έξω από αυτό, συνθέτοντας ένα πορτρέτο της σύγχρονης Ινδίας.