Το Θέατρο του Νέου Κόσμου και η Εταιρεία θεάτρου So7 παρουσιάζουν από την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 12 τα μεσάνυχτα το έργο «Παρασκευή παλιμπαιδισμού».

Λίγα λόγια για το έργο

Στο «Λε Λουβρ» γίνονται όργια κάθε Παρασκευή. Αιτία δεν είναι η σαξονική μεταφυσική της ημέρας αυτής, όσο η παρουσία ενός συγκεκριμένου ανθρώπου στην επιλογή της μουσικής: λέγεται Quadrápod, είναι αγνώστου καταγωγής και ικανός να υποβάλλει σε εγρήγορση σεξουαλική όλους τους θαμώνες με τρόπο υποβολιμαίο, προς το παρόν ασύλληπτο και γι’ αυτό, αμίμητο.

Κανείς δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως κυριαρχεί ένα μπιτ που αντιγράφει το ρυθμό της συνουσίας και μια μελωδία που λιγώνει τις αισθήσεις· κι όλο αυτό στολίζεται από ερωτόλογα σε στίχους, σεμνούς ή καθόλου. Τα θέματα δρομολογούνται κι η φύση αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Κάπως έτσι τις βραδιές αυτές το «Λε Λουβρ» μεταμορφώνεται σ’ ένα καράβι αισθησιασμού και οι άνθρωποι που παρευρίσκονται σπάνια φεύγουν αζευγάρωτοι· ακόμα κι αν μετανιώνουν την επόμενη μέρα.

Η νέα παράσταση της So7 στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου παρουσιάζει ένα μπαρ, ένα βράδυ και μια παρέα που διασκεδάζει με συγκλονιστικό κέφι. Με τολμηρές καταβολές στην παγκόσμια ερωτική λογοτεχνία και με μουσική που δεν χαρίζεται σε κανέναν, η παράσταση Παρασκευή Παλιμπαιδισμού θυμίζει ότι μια νύχτα έξω μπορεί να μην είναι καθόλου μπανάλ.

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: So7
Επιμέλεια Κίνησης - Χορογραφίες: Φρόσω Κορρού
Σκηνικά-Κοστούμια: Κenny Μaclellan
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σταμουλακάτου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τάσος Καραχάλιος, Ίριδα Μάρα, Χριστίνα Μπίτου, Πηνελόπη Μωρούτ, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Βασιλική Τρουφάκου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 60'