Με το τρίτο άλμπουμ "Waves" στα χέρια τους και νέο υλικό στο setlist, οι Zebra Tracks θα γεμίσουν με τους ήχους τους κάθε σημείο του Ρομάντσο, την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου. Μαζί τους οι ολόφρεσκοι Deaf Radio, αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα νέα live acts της Αθήνας σε καινούργια σύνθεση.

Οι Zebra Tracks συνδυάζουν τους ήχους του post punk με το shoegaze. Το 2006 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, "Silicone Valley/Borealis Fallacia". Την επόμενη χρονιά ακολούθησε το ομώνυμο ΕΡ τους, ενώ το 2009 κυκλοφόρησαν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους “A Family Picture From...” από τη Sonic Playground. Η οικογενειακή αυτή φωτογραφία παίρνοντας τα εύσημα των κριτικών, εγκαινίασε μία δημιουργική περίοδο τριών χρόνων για τις Ζέβρες τόσο για προσωπικά projects όσο και για συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλάι σε ονόματα όπως οι Placebo, Faith No More, Unkle, Yeasayer, Kaiser Chiefs, A Place To Bury Strangers, The Levellers, The Subways, Long Blondes, No Age, Good Shoes, Television Personalities, The Chap κ.α. Το φθινόπωρο του 2011 οι Zebra Tracks κυκλοφόρησαν τα singles ‘Isabelle Creeps’ και ‘Bicycles’ ενώ το LP “Collective Guilt” από την ανεξάρτητη Limited Fanfare (Miami, FL) και την UNDO αναστάτωσε ευχάριστα θαυμαστές και κριτικούς το καλοκαίρι του 2012. Τον Μάϊο του 2014 κυκλοφόρησε το EP “Grains Of Sand”, προάγγελος του Waves, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την six d.o.g.s records.

Οι Deaf Radio είναι μια μπάντα απ’ την Αθήνα. Το όνομα τους απεικονίζει έναν πομπό χωρίς δέκτη, ένα κενό επικοινωνίας. Ηχητικά χαρακτηρίζονται από βαριές κιθάρες, ογκώδη τύμπανα σε συνδυασμό με ποπ και σκοτεινά φωνητικά. Παίζουν μαζί εδώ και 3 χρόνια, δίνοντας αρκετά live σε Αθήνα και επαρχία. Τον Μάιο του 2015, μπαίνοντας σε μια νέα περίοδο, με ανανεωμένο ήχο και παραγωγή, κυκλοφόρησαν το double-single "Down On Her Knees/No Hay Banda" το οποίο διατίθεται τόσο σε digital έκδοση, όσο και σε φυσική μορφή (CD) σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Το live τους στο Ρομάντσο θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση μετά την αλλαγή στη σύνθεση της μπάντας.